NyaNordbySupermarket

Bygger Nordens største matbutikk

Nå bygges Nordens største matbutikk på Nordby kjøpesenter ved Svinesund. Den 10 000 kvadratmeter store butikken skal stå ferdig til julehandelen i 2012.

Publisert

Illustrasjonen viser fasaden på den nya Nordby Supermarket, som trolig blir den største rene matvarebutikken i Norden, med et areal på hele 10 000 kvadratmeter.

Grensemat AB har besluttet å bygge Nye Nordby Supermarket. Den nye butikken blir med sine 10 000 kvadratmeter butikkareal trolig den største rene matvarebutikken i Norden, og beregnes å ha om lag 30 000 kunder per uke.

Butikken beregnes å være ferdig til julehandelen i desember 2012.

Arbeidet med den nye Nordby Supermarket har nå startet opp. På bildet ser vi butikksjef Heidi Fouganthin, Nordby Supermarket og driftssjef Göran Lundgren i Grensemat AB.

”Kundene skal oppleve den nye butikken som lett tilgjengelig, effektiv og oversiktlig. Over butikken blir det tre etasjer med parkering, med plass til ca 1000 biler. Det gjør at kundene kan ta rullebåndet rett fra p-hus ned til butikkene på en rask og behagelig måte. Samtidig kommer det flere p-plasser foran butikken”, heter det i en pressemelding

Barnefamilier

– Butikken kommer også til å fokusere sterkt på barnefamilier, som skal finne gode tilbud og et bredt utvalg av aktuelle produkter. Den skal preges av et levende og spennende innhold med store eksponeringer der de beste kampanjene kommer tydelig fram, sier Ronnie Wångdahl, VD for Grensemat.

Størst allerede i dag

Med utbyggingen av nye Nordby Supermarket styrker Nordby Shoppingsenter ytterligere sin posisjon som Nordens ledende kjøpesenter.

Senteret får med denne utbyggingen to store matbutikker i hver ende av senteret. Allerede før utbyggingen starter, topper disse to matbutikkene statistikken over Sveriges og trolig Nordens største matbutikker.

Powered by Labrador CMS