VBun m vetnamesiske varruller

Dansk suksessrestaurant åpner gatekjøkken

Den københavnske suksessrestauranten Lê Lê nhà hàng vender tilbake til utgangspunktet og dyrker den hurtige fingermaten, skriver ibyen.dk. I oktober slo Lê-søsknene opp dørene til et stort "street kitchen" på H.C. Andersens Boulevard 8 like ved Rådhuspladsen.

Publisert

Bun med vietnamesiske vårruller står på takeawaymenyen.

Den danske Kronprinsen og all verdens andre storbysmarte gjester med hang til sjekket asiatisk mat, har i løpet av de siste åtte årene søkt mot Vesterbrogade, hvor Lê-søsknene har lært dem å spise vietnamesisk-indokinesisk mat.

Stadige utvidelser

Først fra en liten restaurant ovenfor Vesterbro Torv og siden fra et kjempe ted like ved Det Ny Teater. Siden har de driftige søsknene utvitet med take-away - blant annet på Østerbro, hvor de har tatt opp konkurransen med Cofoco Le Marché.

Tilbake til start

I det nye gatekjøkkenet vil søskenflokken forsøke å gjenskape den uhøytidelige stemningen som hersket i den aller første Lê Lê, hvor man ganske enkelt kom inn rett fra gaten og ba om plass til et hurtig måltid.

Innretningen er også en miks av den første Lê Lê med rød-gule farger og flaggskipets mer moderne look.

Det nye stedet blir likevel med sine 80 sitteplasser vesentlig større enn forbildet.

Les også: Populær vietnameser indtager Østerbro"Les også: Guide: Haps byens bedste vietnam-mad Kilde: http://www.i.pol.dk/ibyen/restauranter/article1418799.ece

Fastfood.no

"
Powered by Labrador CMS