CaffeFrappesmoothie

Forgiftet smoothie med frostvæske

En 33 år gammel kvinne fra Utah ville drepe sin plagsomme romkamerat.

Publisert

Kvinnen kjøpte smoothie i en kiosk. På hjemveien erstattet hun halvparten av innholdet med frostvæske. (Illustrasjonsfoto)

Kvinnen var plaget av den eldre mannen hun delte leilighet med. Nå er hun arrestert for forgiftning og mordforsøk.

Spanderte smoothie

Det var i 2008 at tenåringsmoren fra Utah ville spandere en smoothie på sin langt eldre romkamerat. Hun oppsøkte en kiosk like i nærheten av leiligheten der de begge bodde, men på hjemveien erstattet hun halvparten av innholdet med livsfarlig frostvæske. Det melder nyhetsbyrået AP.

Den nå 78 år gamle mannen ble brakt til sykehus med store smerter, men overlevde drapsforsøket. Kriminalsaken var lenge en gåte, men etter at flere av kvinnens bekjente har meldt seg til politiet med opplysninger, ser mysteriet ut til å være løst.

En av de viktigste vitnene er 33-åringens tidligere kjæreste. Han er far til kvinnens tenåringsdatter, og skal på et tidspunkt ha hørt datteren fortelle om hvordan de ønsket å få den irriterende romkameraten «av banen».

Innrømmer forgiftning

Etter å ha blitt konfrontert med de nye opplysningene i saken, innrømmet kvinnen forgiftningen. Hun nekter for at hun forsøkte å drepe mannen, og sier at hun bare ønsket å stoppe plagingen av hennes barn.

Offeret kom seg fra hendelsen med livet og helsa i behold. Han forteller at han aldri hadde noen mistanke om at romvenninnen planla å drepe ham.

– Jeg forestilte meg aldri at hun som sov oppe på rommet mitt, fabulerte om å drepe meg. Nå er jeg bare glad for at jeg lever, sier han til nyhetsbyrået AP.

Han forsikrer videre at han aldri vil røre en smoothie igjen.

Fastfood.no

"
Powered by Labrador CMS