NordicChoiceClub

Gratis internett på hotell uten passord

Nordic Choice Hotels tilbyr nå enkel og gratis tilgang til internett for sine Nordic Choice Club-medlemmer. Den nye løsningen er tilgjengelig hos konsernets hoteller i Norge og Sverige.

Publisert

Nicolay Corneliussen, program manager for Nordic Choice Club.

– Vi er veldig fornøyde med å kunne tilby den enkleste tilgangen til internett til alle besøkende, uansett om de er på overnattingsbesøk eller innom for et møte, sier Nicolay Corneliussen, program manager for Nordic Choice Club.

Bruke medlemsnummeret

Besøkende til Nordic Choice Hotels har som første hotellselskap i Skandinavia mulighet for å kunne logge seg direkte på internett uten å hente påloggingsinformasjon i hotellets resepsjon.

Ved å taste inn Nordic Choice Club medlemsnummeret vil gjestene kunne bruke datamaskinen, mobiltelefonen og surfebrettet direkte.

– Rask tilgang en nødvendighet

Tjenesten vil være tilgjengelig for alle Nordic Choice Club-medlemmer, også når de ikke er overnattingsgjester på hotellet. Tjenesten er utviklet med memoreringsløsning, slik at gjestene vil kunne ta vare på innloggingsopplysninger for raskere pålogging neste gang de besøker et Nordic Choice hotell

– Rask tilgang til digitale verktøy er et must i 2011, og mange av våre gjester er helt avhengige av tilgang til internett på enklest mulig måte, sier Roar Ingdal, konserndirektør Nordic Choice Hotels.

Tjenesten leveres av Telenor Trådløs i Norge og Telia Homerun Wireless Zone i Sverige.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS