Mostue og Cask samarbeider

To av de ledende aktørene i Norge innen spesialøl og brennevin går sammen om et nytt salgsselskap som skal betjene horecamarkedet for disse to varegruppene.

Publisert

Cask Owners representerer bryggerier som Brew Dog, Ægir og Innis & Gunn, mens Moestue-gruppen håndterer i dag blant annet Herslev Bryghus, Nørrebro Bryghus og klosterølene Westmalle og Rochefort.

Skotske whiskydestillerier som Arran, Bruichladdich, Glengoyne og Springbank, cognacene fra Jon Bertelsen, samt Tia Maria og Disaronno Amaretto er noen av produktene som alle sammen faller inn under den nye porteføljen til salgsselskapet som får navnet CaskMoestue AS.

Bredde

- Synergieffekten av å slå sammen disse porteføljene, er at CaskMoestue kan levere den bredden av kvalitetsprodukter som kreves for å kunne være en foretrukket leverandør også innenfor disse produktsegmentene, sier Christopher Moestue.

Daglig leder for det nye selskapet er Stig Bareksten, som i mars forlot stillingen som salgssjef horeca i Maxxium Norge. Bareksten fremholder at muligheten til å være med å bygge opp under den voksende interessen for spesialøl og brennevin fra uavhengige kvalitetsprodusenter er den sterkeste motivasjonen til å være med på å utvikle dette nye selskapet. Med i den nye salgsorganisasjonen blir også Key Account Manager Martin Tønder Smith, som hentes internt fra Cask Norway.

Yte bedre service

- Hele dagens serviceapparat og produktavdelingene i de to grupperingene står parat til å yte kundene den oppfølging som forventes av en leverandør innen spesialøl og -brennevin, sier Marius Vestnes som er administrerende direktør i Cask Owners.

I Moestue-gruppen inngår datterselskapene Moestue Grape Selections, Podium Wines og Blend Wines, samt porteføljen Jons Utvalgte. I Cask Owners inngår datterselskapene Cask Norway og Cask Sweden.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS