Nordic Choice Hotels styrker lederteamet

Nordic Choice Hotels er inne i en sterk vekstfase, og styrker derfor lederteamet med to nyopprettede stillinger. Chief Financial Officer (CFO) skal inngå i konsernledelsen. I tillegg oppretter konsernet en ny stilling for direktør for forretningsutvikling og drift.

Publisert

- Vi er inne i vår mest offensive periode i selskapets historie, med 10 hotellprosjekter og over 4000 nye rom under bygging. Det er naturlig å tilpasse organisasjonen for dertil sterk omsetningsvekst, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Ny CFO

Helén Borchgrevink (44) er ansatt i stillingen som CFO. Borchgrevink får hovedansvaret for konsernets økonomiske kontroll, herunder videreutvikling av konsernets styringsinformasjon, rapportering og analyse.

- Helén har solid bakgrunn fra økonomi, strategi og ledelse, og vil bli en nøkkelspiller i Nordic Choice Hotels, sier Silseth.

Borchgrevink kommer fra stillingen som økonomi- og HR-direktør i Telenor Telehuset. Hun er utdannet handelsøkonom ved Oslo Handelshøyskole og har studier innen ledelse og strategi på London Business School. Hun har erfaring fra lederstillinger innen økonomi og administrasjon fra ulike bransjer i Norge og internasjonalt.

- Nordic Choice Hotels er i dag et av Skandinavias mest interessante selskaper, med en innovativ og ambisiøs bedriftskultur. Jeg ser frem til å ta fatt oppgavene som venter, sier Helén Borchgrevink.

Ny direktør for forretningsutvikling

Paul Brodahl (54) er ansatt i en nyopprettet stilling som direktør for forretningsutvikling og drift.

Brodahl vil inngå i Shared Services-teamet, og får sammen med kjededirektørene ansvaret for etableringsstudie og forhandlinger i forbindelse konsernets nye leieavtaler, samt endringer eller fornyelse av eksisterende leieavtaler. I tillegg har han ansvar for økonomisk oppfølging av nye hotellprosjekter og selskapets innkjøpsfunksjoner. Brodahl vil også være prosjektleder ved kjøp og salg av virksomheter.

Brodahl er utdannet siviløkonom og har vært ansatt i Nordic Choice Hotels siden 2003.

-Paul er en av våre mest erfarne analytikere. Hans innsikt i hotellfaget og kommersielle forståelse vil være av stor verdi for selskapets videre utvikling, fremholder Silseth.

Helén Borchgrevink og Paul Brodahl tiltrer i stillingene 1. oktober 2011

Powered by Labrador CMS