SimenVingeThomas WestergaardComfortHotelXpress

Norges mest trendy hotell er åpnet

I går ble det som Choice-lederne hevder er Norges mest trendy og moderne hotell åpnet. Comfort Hotel Xpress i Møllergata i Oslo er det nyeste hotelltilskuddet i hovedstaden, og skiller seg definitivt ut fra massen - med utradisjonelt interiør og konsept og en hotelldirektør på 24 år!

Publisert

Simen Vinge (til venstre) er hotelldirektør for nye Comfort Hotel Xpress i Oslo. Thomas Westergaard er direktør for Comfort Hotels. (Foto: Morten Holt)

Dette er det første i rekken av Comfort Hotel Xpress-hotellet som vil bli lansert. Direktør for Comfort Hotels, Thomas Westergaard, opplyser at det neste vil bli etablert i København, men at det også vil bli etablert to andre Xpress-hoteller i løpet av 2011.

Ligner på citizenM

Comfort Hotel Xpress ble åpnet i Oslo mandag 10. januar. (Foto: Morten Holt)

Vi har besøkt citizenM-hoteller i Europa, og Comfort Hotell Xpress kan minne litt opp akkurat dette konseptet.

Her finner du ingen resepsjonsdisk, men en ubetjent innsjekkingsskranke der du blir hjulpet av et Stage Crew. Navnet på de hjelpende i resepsjonen er tatt på grunn av hotellets beliggenhet, nær rocke- og musikklubber i hovedstaden.

Åpning i går kveld

Helene Svabø (25) hjelper deg i resepsjonen på Comfort Hotel Xpress. Hun er såkalt Stage Crew på hotellet. (Foto: Morten Holt)

Om lag 100 gjester var med i går kveld da hotellet ble offisielt åpnet i den moderne frokostsalen i hotellets underetasje. I bandet som spilte opp var en av hotellets ansatte.

Ung hotelldirektør

24 år gamle Simen Vinge er hotelldirektør for nyåpnede Comfort Hotel Xpress. (Foto: Morten Holt)

Midt i stormen under åpningsdagene står en av landets absolutt yngste hotelldirektører, 24 år gamle Simen Vinge.

Vinge er utdannet ved Norsk hotellhøgskole i Stavanger, og har fem års fartstid i Choice Hotels Scandinavia. Han kommer fra stillingen som Management Trainee i Comfort Hotels. Vinge var også sentral i forbindelse med åpningen av Comfort Hotel RunWay ved Oslo Lufthavn, Gardermoen.

Les mer om Simen Vinge og Comfort Hotels` unge satsing her

Hotellet, som er et lavprishotell med 176 rom, ble for øvrig åpnet for gjester klokka 12.00 i går.

Les mer om hotellet på hjemmesiden

Du kan lese mer om det nye hotellet, konseptet og intervju med Simen Vinge og Comfort-leder Thomas Westergaard i neste nummer av Horeca (nummer 1 2011)

Bli abonnent på magasinet Horeca her

Vil du ha gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS