BamaVinner
BamaVinner

Setter pris på leverandørene

Produsent av økologiske grønnsaker, Jens E. Kase, fra Rygge i Østfold ble Årets leverandør 2011 hos BAMA. Årets leverandør er en ny pris BAMA har innstiftet i forbindelse med sitt 125-årsjubileum.

Publisert

Fra venstre konserndirektør Øyvind Briså, årets leverandør Jens E. Kase og administrerende direktør i BAMA Gruppen AS, Rune Flaen.

– Årets leverandør er en pris vi skal dele ut hvert år fra nå av. Målet er å gi en anerkjennelse til de beste leverandørene og samtidig inspirere alle våre leverandører til å bli bedre. Det var mange sterke kandidater i år, men vi synes vi har kåret to verdige vinnere, forteller konserndirektør Øyvind Briså i BAMA.

I forkant av kåringen har det vært gjennomført en grundig evaluering av de nominerte kandidatene. Blant annet har de blitt vurdert ut fra kriterier som produktkvalitet, markedsorientering, samfunnsansvar og service.

Økologisk vinner

Årets leverandør i Norge ble Jens E. Kase fra Rygge i Østfold. Kase produserer økologiske grønnsaker og leverer gulrot og potet til BAMA.

I juryens begrunnelse står det blant annet at ”Kase har vært en sterk bidragsyter for utvikling av økologiske gulrøtter gjennom de siste 10 år. Han leverer kvalitetsprodukter av beste klasse og har samtidig et sterkt fokus på utvikling av markedet. Initiativ til tett samarbeid med andre produsenter i nærområdet har skapt synergier på flere måter.”

Årets internasjonale leverandør

Det ble også delt ut en egen pris til BAMAs internasjonale leverandører. Årets leverandør internasjonalt ble Dole Food Company som leverer bananer, ananas og druer til BAMA.

I juryens begrunnelse står det blant annet at ”Dole investerer store ressurser for å utvikle et mer bærekraftig landbruk. Dette inkluderer blant annet forskning innefor en mer integrert planteproduksjon, hvor bruk av plantevernmidler reduserer til et minimum. BAMA er stolt av å samarbeide med Dole – trolig en av verdens beste leverandører av frukt”.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS