TineBarneprodukterSprett2

TINE med barneprodukter

Denne høsten kommer TINE med en ny serie mat- og drikkeprodukter for barn. Serien heter Sprett og består av yoghurt, fruktdrikk og syrnet melk. Alle produktene er spesiallaget for barn og satt sammen av helt naturlige råvarer.

Publisert

TINEs nye barneprodukter, Sprett.

– Vi har satt sammen en serie som vi håper og tror vil treffe foreldrenes hoder og barnas mager, sier merkevaresjef for den nye barnesatsingen fra TINE, Trine Sandrine Syrrist.

Alle Sprett-produktene har mer frukt eller bær, noe som gir dem en frisk og naturlig smak. De er også helt uten konserveringsmidler. Mini-yoghurten for de aller minste er i tillegg laget av økologiske råvarer.

– Norske foreldre vil ha mest mulig naturlige og minst mulig bearbeidede meieriprodukter til barna sine. Det er et ønske vi nå innfrir. Alle produktene i den nye Sprett-serien er basert på naturlige råvarer som frukt, bær og melk. Spesielt kalsium, jod og proteiner fra melken er viktige i barns vekst og utvikling, sier Syrrist.

Helhetlig barnekonsept

Alle de nye barneproduktene fra TINE samles nå under Sprett-navnet. Tidligere serier, som LITAGO-yoghurtene og fruktdrikken Friskus, blir altså ikke lenger å finne i butikkhyllene.

– For å bli med i Sprett-familien, må produktene både smake «superdigg» og være satt sammen av naturlige råvarer, sier Syrrist.

Hun forteller at TINE i utviklingen av den nye serien har spurt norske foreldre hvilke meieriprodukter for barn de ønsker seg.

– Vi er imponert over kunnskapsnivået til alle de engasjerte mødrene og fedrene der ute. De vil ha det aller beste for barna sine. Og de er svært tydelige på at de ønsker seg produkter som er rene og naturlige.

Barna på sin side, ønsker seg først og fremst god smak, lite klumper og en spennende design.

– Vi har også tatt barna på alvor. Serien har fått fargerike tegninger av artige dyr. Vi håper Sprett kan pirre nysgjerrigheten deres for naturen og trigge dem til å leve litt mer aktivt, sier Syrrist.

Enkel å velge – også i farta

Folk flest og barnefamilier særlig har stadig større fart i hverdagen. TINE har derfor vektlagt at produktene som kommer i Sprett-serien skal være enkle i bruk. Den nye syrnede melken kommer for eksempel i en hendig liten flaske med skrukork.

– Innpakningen skal være med å gjøre Sprett til et enkelt, fornuftig og naturlig alternativ, både hjemme og ute. Barna skal kunne spise den ved matbordet, i bilstolen, i sykkelvognen eller i pulken. Emballasjen skal være lett å ta med seg og å åpne og spise eller drikke, sier Syrrist.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS