ClarionTrondheimAnsatte1.jpg

84 nyansatte på plass på Clarion i Trondheim

I fjor gikk Clarion Hotel & Congress Trondheim, som åpnes på Brattøra i slutten av denne måneden, utradisjonelt til verks for å rekruttere ansatte til Skandinavias største kongresshotell. Tirsdag 10. april ønsket Stig Hillestad, hotelldirektør ved Clarion Hotel & Congress Trondheim, sine 84 nyansatte velkommen til byens nye storstue.

Publisert

84 serviceinnstilte medarbeidere på sin første arbeidsdag ved Clarion Hotel & Congress Trondheim.

– Dette var en stor og viktig dag for hotellet. Først nå har vi på plass det viktigste, nemlig de ansatte. Vi har 15 forskjellige nasjonaliteter og det gjør oss til et internasjonalt og spennende hotell. Det er nå det starter. Det er nå vi skal åpne et av Skandinavias største og råeste kongresshotell, og da er det godt å vite at vi har ansatte som går inn i jobben sin for å gi våre gjester en fantastisk hotellopplevelse, sier Stig Hillestad, hotelldirektør ved Clarion Hotel & Congress Trondheim.

Det var mange spente mennesker som møtte opp til sin første arbeidsdag ved Clarion Hotel & Congress Trondheim. Av 700 søkere var det 70 personer som fikk tilbud om jobb ved hotellet. I alt har hotellet 84 ansatte som nå skal forberede seg til å ta imot gjestene ved hotellet.

Dennis Nyarkoh (22) og Kenneth Wevang (28) mener de jobber ved Trondheims mest spennende arbeidsplass.

Les også: Michelin-kokk og vinekspert til det nye Clarion-hotellet i Trondheim

12 timer på buss ga jobb

Svensk Alexander Stolt er en av dem som ble tilbudt jobb etter den utradisjonelle rekrutteringsprosessen. I Sverige har arbeidsmarkedet vært tøft i lang tid, men i Trondheim fikk han endelig prøve seg på audition til drømmejobben.

– Endelig fikk jeg muligheten til å vise meg frem! Tenk at mitt første jobbintervju skulle gi meg jobb? Jeg satt 12 timer på bussen opp til Trondheim for å gå på jobbintervju. Det angrer jeg ikke på i dag. Nå tar jeg med meg flyttelasset fra Sverige til Trondheim, og skal bidra til å skape de beste frokostopplevelsene i byen. Jeg skal være en serviceperson som gjestene våre husker, sier Alexander Stolt (23) fra Vänersborg.

Skal gi jernet!

En av de andre nyansatte servicetalentene er Marlene Tande (23) som har utdannelse fra BI og hotellerfaring fra Stavanger. Da hun hørte at et av Skandinavias største kongresshotell skulle bygges i Trondheim, bestemte hun seg for å søke jobb på hotellet.

Les også: Clarion i Trondheim med unik lyssetting

– Ambisjonene til Clarion Hotel & Congress Trondheim er helt riktig i forhold til det jeg har lyst til å jobbe med. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på første arbeidsdag. Jeg skal gjøre som Petter Stordalen sa til oss på audition – gi jernet!

Trangt nåløye

Ved tradisjonell rekruttering er ikke bare nåløyet trangt for å få tilslag på den utlyste jobben, men sannsynligheten er stor for at mange gode kandidater ikke en gang blir innkalt til intervju. 700 mennesker møtte opp på Byscenen i Trondheim til audition for å søke jobb på Clarion Hotel & Congress Trondheim. Av disse fikk 70 personer tilbud om jobb på hotellet.

– Det er ingen tvil om at rekrutteringsprosessen ble en suksess i Norge. Vi ga alle søkerne mulighet til å komme på førstegangs intervju, og det resulterte i at vi nå har ansatt de beste servicetalentene ved vår nye hotellsatsning i Trondheim, sier Petter A. Stordalen, styreleder og eier av Nordic Choice Hotels.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS