HopenStasjonMetereologisk

Lyst på kokkejobb i Arktis?

Meteorologisk institutt søker etter en kokk til seks måneders oppdrag på den arktiske stasjonen på Hopen. Oppdraget starter i månedsskiftet mai/juni og søknadsfristen er i morgen, 11. april.

Publisert

Meteorologisk institutt søker etter en kokk til seks måneders oppdrag på den arktiske stasjonen på Hopen. (Foto: Yr.no)

Øya Hopen ligger på 76.30° N 25.01° E, og er den østligste bemannede observasjonsposten Meteorologisk institutt har i Arktis. Hopen er ei langstrakt klippeøy på 46 km², med fjell opp mot 370 meter.

Hopen er viktig som landings- og bunkringsplass for helikopter, spesielt i sammenheng med redningsaksjoner. Her er man kun fire stykker, for et halvt år om gangen. Deres oppgaver er å foreta meteorologiske observasjoner og å vedlikeholde stasjonen.

”Det kan være spesielt å gjøre tjeneste på så avsidesliggende plass. Vi snakker om et seks måneders opphold hvor man er henvist til hverandre, til arbeidsoppgavene og til naturopplevelsene. Ikke en jobb for de ekstremt sosiale og selskapssyke, kanskje. Men for den som liker natur og friluftsliv er Hopen stedet! Derfor legges det også sterk vekt på den personlige egnetheten til hver enkelt søker”, leser vi på Yr.no.

Les stillingsutlysningen her

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

"

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS