Horecaomslag0512
Horecaomslag0512

Årets femte Horeca på vei

Årets femte magasinutgave av Horeca i 2012, og den første utgivelsen etter sommerferien, er nå på vei til abonnentene. Vår hovedsak denne gangen er Kongsvinger festning, der det nå bygges et topp moderne hotell på historisk grunn.

Publisert

Omslaget på Horeca nummer 2012. (Foto: Morten Holt/Layout: Tove Sissel Larsgård)

Når det nærmer seg juletider trenger du ikke lenger å være soldat for å overnatte på Kongsvinger Festning. Da åpnes nemlig et av landets mest spektakulære festningshoteller.

Byggearbeidene på Kongsvingers tak går sin gang, og hvis utbyggerne får det slik de ønsker skal hotellet og restauranten åpnes før julebordsesongen.

Les mer om utbyggingen i Horeca nummer 5 2012

Du kan abonnere på magasinet Horeca her

Veikro som ”mistet veien”

Da trafikken i 2005 på E6 i Nordland ble ledet gjennom den nye Korgfjelltunellen, mistet Korgenfjellet Kro & motell det meste av den forbipasserende trafikken.

Denne sommeren har det svermet i lokalene igjen. Tunnelen har nemlig vært stengt det meste av sommeren, og daglig leder og eier Asgeir Molden har igjen hatt all trafikken utenfor inngangsdøra.

Les artikkelen i Horeca nummer 5 2012

Serverer kokkene ypperlige råvarer

À la carte-kokkene i Stavanger trenger ikke å gå lenger enn ut restaurantdøra for å finne det beste av norske grønnsaker, frukt og bær. Det sørger Frode Ljosdal for når han åpner opp sin varebil med dagsferske delikatesser fra øya Brimse.

Frode Ljosdal leverer grønnsaker til NM, VM, OL og Bocuse d`Or. Han er fast leverandør til en rekke restauranter i Stavanger, Oslo og Restaurant Noma i København, kåret til den beste i verden.

Kråkeboller fra Nordland

Ljosdal er leverandør til Noma i København. Det er også Roderick Sloan, bosatt i Steigen i Nordland. René Redzepi, som er hjernen bak Noma, som er kåret til verdens beste restaurant, har innledet et tett samarbeid med Sloan, som leverer dagsferske kråkeboller til København-restauranten i sesongen.

Les mer om Roderick Sloan i Horeca nummer 5 2012

Du kan abonnere på magasinet Horeca her

Større reportasjer

Du finner også mange andre større reportasjer. Det nærmer seg åpning av Mathallen på Vulkan i Oslo, og i dette nummeret finner du en oversikt over dem som er med når Norges nye mathall skal åpnes.

Ellers i dette nummeret kan du lese større artikler fra Lizzi’s Pizza i Drammen (typebedrift), Arcus’ nye anlegg på Gjelleråsen, Hotel Ivar Aasen, Rederiet Hotel i Farsund, Vinger Hotell, Nomas gjestevisitt under OL i London, BFSNs nye dataløsning og Gladmat 2012, mens vår vinreportasje denne gangen er fra Alsace.

Faste spalter

I tillegg til en rekke andre små og mellomstore artikler, er det som vanlig masse lesestoff i de faste spalteneBransjenytt, Nytt om navn, Landet Rundt, Horecatrender, Norden Rundt, Verden Rundt, Selskapsnytt, Produkter, Bransjekalender og Messenytt.

God lesning!

Du kan abonnere på Horeca her
Du kan også abonnere gratis på nyhetsbrev fra Horecanytt.no her
"
Powered by Labrador CMS