IbisØrebro1
IbisØrebro1

Ibis Hotel Örebro er modernisert

Ibis Hotel Örebro har blitt renovert og oppgradert. Resepsjon, lobby, bar, restaurant og alle rommene har fått en ny og stilren design.

Publisert

Et av de nyrenoverte rommene på Hotel Ibis Örebro. (Foto: Hotellet)

Rommene i det nyrenoverte Ibis Hotel Örebro er utstyrt med flatskjerm-TV, komfortable senger og parkettgulv, nye tekstiler og lamper, og badene har også fått et moderne design.

”Den nyoppussede restauranten tilbyr en god meny på kveldene, og baren finnes en lettere snackmeny tilgjengelig døgnet rundt. Resepsjonen er også åpen døgnet rundt. Det er også gratis parkering for gjestene”, heter det i en pressemelding.

Hotellet ligger om lag en kilometer utenfor Örebro sentrum, i nærheten av Gustavsvik med sitt populære opplevelsesbad.– Vi er svært glade for å kunne tilby både vår forretnings- og fritidsreisende et oppgradert hotell til en god pris, sentralt beliggende i Örebro, sier hotelldirektør Nina Anttila.

Norse Hotels

Ibis Hotel Örebro er en del av selskapet Norse Hotels, som opererer i de nordiske landene som investor og operatør i hotellbransjen. Totalt tilbyr Norse Hotels 1800 rom i Skandinavia. De fleste hotellene drives gjennom franchiseavtaler med internasjonale hotellkjeder og merker. I Sverige driver Norse Hotels 14 Ibis-hoteller og fire Formule1-hoteler.

Les mer om Ibis Hotel Örebro på hotellets hjemmeside

"
Powered by Labrador CMS