QualityHafjell

Knallsommer på Hafjell

– Glem OL i 1994! En ny tid har startet på Quality Hotel & Resort Hafjell. Denne sommeren slår vi alle gjesterekorder tross mye dårlig sommervær. Bare fra i fjor sommer har gjestetrafikken økt med 25 prosent, melder administrerende direktør på hotellet, Richard Paulsen.

Publisert

Quality Hotel & Resort Hafjell åpnet i 1991, men har aldri hatt en bedre sommer enn i år. Omsetningsmessig også den aller beste i historien.

– Over 500 gjester har hverdag overnattet på hotellet i juli. På visse dager i sommer har vi også måtte selge overnatting i konferanserom. Folk har vært helt fortvilet når vi ikke har hatt ledig rom, sier hotelldirektør Richard Paulsen.

Tydelig markedsføring

I følge Paulsen skyldes den store økningen flere ting, men mest av alt at det arbeides med en tydelig markedsføring av hotellet og destinasjonen uansett vær.

Richard Paulsen melder om nye tider på Quality Hafjell.

– Vi er i flere kanaler enn tidligere og vi spisser budskapet for å treffe riktige målgrupper. Det som er ekstra gledelig er at mange av våre gjester i sommer er her for aller førstegang. Hotellet ble pusset opp for mange millioner kroner i vinter og dette er blitt godt mottatt av gjestene. I tillegg har hotellet satset mer på barnefamilier og underholdning inne i hotellet, sier han.

Les også: Nyansettelser på Hafjell

– Skal ta markedsandeler

Hotellet har 105 ansatte i jobb i sommer og denne oppsvingen betyr mye for de ansatte som har vært igjennom flere tunge og vanskelige perioder de siste årene. Quality Hotel & Resort Hafjell er et av de største hotellene i Oppland fylke.

Hotellet har de siste årene levert røde tall, men Richard Paulsen, som startet som direktør i fjor, ser lyst på fremtiden for hotellet.

– Lillehammer/Hafjell regionen er Norges råeste destinasjon på aktiviteter for alle aldere, så her skal vi fortsette å ta markedsandeler. Men det er også viktig at det gjøres ett godt destinasjonsarbeid med et tydelig budskap på hva vi er best på i denne regionen, sier Paulsen.

"
Powered by Labrador CMS