RawSushiDrammen3
RawSushiDrammen3

Skal by på den beste sushien i Drammen

Sodexo har åpnet sushirestauranten Raw sushi på Papirbredden i Drammen. Sodexo, som er et av de ledende Contract Catering- og Facility Management-selskapene som er representert i Norge, tar mål av seg for å tilby den beste sushien i Drammen. Sushirestauranten ligger flott til på Papirbredden – Union Brygge – med utsikt over Grønland Torg og Ypsilon bro.

Publisert

Sodexo åpner nå Raw Sushi på Union Brygge i Drammen.

Sushikokk Terje Burum har de siste to årene laget sushi til Sodexos personalrestauranter, kaffebarer og arrangementer. Nå vil han også være ansvarlig for kjøkkenet på Raw sushi. Den erfarne sushikokken har jobbet og drevet flere av hovedstadens beste sushirestauranter, og den siste tiden jobbet med Terje Ness på gourmetrestauranten Onda på Aker Brygge. Med seg har han blant annet Jung Hwan Cho som kommer fra Nodee, en av Oslos fremste asiatiske restauranter.

Gode råvarer og bærekraftig fisk

På menyen tilbyr Raw sushi de tradisjonelle variantene av sushi og sashimi, pluss noen nye varianter for dedikerte sushielskere. – Vi jobber for å få tak i de aller beste råvarene som er tilgjengelig på markedet. All laks vi benytter er den velkjente SALMA som er av den ypperste kvalitet, opplyser restaurantledelsen.

Sodexo

Sodexo er et av verdens ledende serviceselskap med 413 000 ansatte og virksomhet i 80 land. The Better Tomorrow Plan er Sodexos globale plan for å bidra til en bærekraftig utvikling. Leverandørene pålegges å unngå fisk og skalldyr som er spesielt utsatt eller der næringen skader miljøet.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS