GrimsGrenkaTakterrasseBar
GrimsGrenkaTakterrasseBar

Takterrassen på Grims Grenka berømmes

Q Lounge, takterrassen på First Hotel Grims Grenka i Oslo er som den eneste norske og skandinaviske aktør, utnevnt til en av de 10 beste takterrassene i Europa. Fodor’s guidebøker finnes for over 300 destinasjoner over hele verden og er blitt gitt ut siden 1938. De har nå plukket ut de 10 beste takterrassene i Europa.

Publisert

Takterrassen på First Hotel Grims Grenka i Oslo er rangert som en av de 10 beste i Europa.

Takterrassen på First Hotel Grims Grenka i Oslo er rangert som en av de 10 beste i Europa.

– Vi er utrolig glade over at Q Lounge på First Hotel Grims Grenka i Oslo er en av de få utvalgte. Vi er veldig stolte over at Q Lounge er med i denne gruppen med så fantastiske takterrasser og hotell. Spesielt morsomt er det at vi er den eneste skandinaviske aktøren, sier Linda Søvik, hotelldirektør på First Hotel Grims Grenka.

Q Lounge på Grims Grenka.

First Hotel Grims Grenka

First Hotel Grims Grenka ligger i urbane omgivelser i Kvadraturen, rett bak Akershus Festning i Oslo sentrum. Hotellet har innbydende og fargeavstemt dekor i 65 rom inkludert 10 luksuriøse suiter – hvor flere er over 70 kvadratmeter. Opplev atmosfæren, stemningen og skandinavisk design på sitt beste midt i Oslo sentrum. På taket finner man takterrassen Q Lounge som serverer spennende drikkevarer og i restaurang MADU kan du oppleve vårt populære Raw food-konsept. På grunn av hotellets utpregede design er det er populært sted for arrangementer, photoshoots, produktlanseringer og mye mer.

First Hotels

First Hotels er en av Skandinavias ledende hotellkjeder, med 58 unike hoteller med sentral beliggenhet i utvalgte byer i Norge, Sverige og Danmark. I kjeden finner du førsteklasses hoteller som First Hotel Grims Grenka i Oslo, First Hotel Reisen i Stockholm, det prisbelønte First Hotel Skt. Petri i København og det anerkjente designhotellet First Hotel Avalon i Gøteborg. First Hotels målsetning er å tilby kvalitetsopplevelser og individuelle valg. Alle hotellene er unike i stil, atmosfære og innredning.

Les mer på Firsthotels.com/no

"
Powered by Labrador CMS