GodfiskApp
GodfiskApp

Sunnere kosthold med Godfisk-app

Norges sjømatråd lanserer Godfisk-appen, som er en av de første rene sjømatoppskriftsappene i Norge. Den skal hjelpe deg til å spise mer god og sunn sjømat.

Publisert

Med lansering av Godfisk-appen gjør vi det enklere for deg å komme i form ved å spise deilig sjømat flere ganger i uken.

Appen inneholder oppskrifter fra godfisk.no, som passer til både hverdags og fest. Smakfulle retter med sjømat appellerer både til ganen og helsen.Synovates undersøkelse Norsk spisefakta fra 2010 viser at to av fem bestemmer hva de skal ha til middag samme dag. Står du i butikken er det fint å få inspirasjon til dagens middag, noe Godfisk-appen kan bistå med.

Godt hjelpemiddel

Blant de opp mot 55 000 Godfisk-vennene på Facebook har det lenge vært ønsker om en egen Godfisk-app. Ragnhild Eriksen Heen, markedsrådgiver i Norges sjømatråd er lykkelig for at appen endelig er sluppet.

– Godfisk-appen gjør det enda lettere for deg å lage kjapp og lekker sjømat hjemme. Appen er et hjelpemiddel for alle som ønsker oppskrifter, tips, inspirasjon og matglede – enten de skal lage laks til barna eller prøve seg på sushi selv, sier Ragnhild Eriksen Heen.

Prøv fiskelykken

Appen inneholder oppskrifter, personlig kokebok, praktisk handleliste og timerfunksjon til bruk i matlaging.

I timerfunksjonen er det selveste Ingrid Espelid Hovig som sier fra når maten er klar.

I tillegg har Godfisk noe ingen andre oppskrifts-apper har – nemlig Fiskelykke. Fiskelykke er funksjonen som gjør mobilen om til en virtuell fiskestang, hvor du kan fiske opp spennende premier, tips og oppskrifter.– Har du fiskelykke kan du vinne et sushikurs, en kokk som disker opp for deg og dine, eller andre fine premier, sier Heen.

App-informasjon

Navn: Godfisk Format/plattform: iPhone Pris: GratisNedlasting: http://itunes.apple.com/no/app/godfisk/id492359114

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS