Smak2011NorgesVaremesse
Smak2011NorgesVaremesse

EasyFairs og Norges Varemesse samarbeider

To av Skandinavias ledende messearrangører, easyFairs Scandinavia AB og Norges Varemesse, har inngått samarbeid for å lage flere, bedre og mer målrettede fagmesser i Norge. Samarbeidet mellom de ledende messearrangørene betyr at det totale messetilbudet i Norge øker.

Publisert

Norges Varemesse. (Foto: Morten Holt)

Antall messekonsepter fra easyFairs Scandinavia AB skal mer enn fordobles til neste år. Mange messer vil også arrangeres parallelt for å øke kundenytten for både utstillere og besøkende.

Betydelig tyngre satsing

Som oppgjør foreligger en gjensidig avtale der begge partene høster av fremtidig suksess. Totalt sett betyr samarbeidet en betydelig tyngre satsing på fagmesser i Norge.

– Vi registrerer generelt at salgprosesser knyttet til business øker behovet for messer, og at stadig flere bransjer i Norge trenger gode, levende møteplasser, sier prosjektdirektør Einar Kvalheim i Norges Varemesse.

Levende messekonsepter

Han tror de to selskapene sammen kan lage levende og tilpasningsdyktige messekonsepter i takt med den drivende utviklingen i bransjen.

– For oss betyr dette at vår messeerfaring kanaliseres og videreføres i en sterkere og mer slagkraftig organisasjon, sier VD/Managing Director Per Wanderydz, easyFairs Scandinavia AB.

easyFairs Scandinavia AB er allerede godt etablert i Sverige og Finland og har inngått tilsvarende samarbeider så vel med Finlands Mässa, Kistamässan i Stockholm og Malmømässan.

Norges Varemesse

Norges Varemesse er en selveiende stiftelse med 90 års erfaring som landets ledende messearrangør. I 2002 flyttet virksomheten fra Sjølyst til Lillestrøm, der Norges Varemesse nå driver Norges største messe- og kongressenter. Norges Varemesse eier og driver Oslo Spektrum. Konsernet har 100 medarbeidere, samt en temporær stab under arrangementene. Stiftelsen har solid økonomi med omsetning på over 390 millioner kroner i 2011.

Mer informasjon på www.messe.no

easyFairs Scandinavia AB

easyFairs Scandinavia AB er Europas ledende arrangør av tids- og kostnadseffektive fagmesser. Med kontorer i 11 land arrangerer easyFairs Scandinavia AB cirka 100 fagmesser per år. Messene som arrangeres over to dager, fokuseres spesielt mot beslutningstakere og innkjøpere. easyFairs Scandinavia AB er en del av belgiske Artexis Group som drifter messeselskaper og messeanlegg så vel i Norden som i Europa for øvrig. Konsernet vil i 2012 omsette for over 100 millioner Euro.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på Horeca i dag.

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS