NidarÅretsmatogdrikkeprodusent 2012
NidarÅretsmatogdrikkeprodusent 2012

Nidar AS ble årets mat- og drikkeprodusent

Nidar AS ble på temadagen til NHO Mat og Drikke tildelt prisen Årets mat- og drikkeprodusent 2012. Prisen ble overrakt av statssekretær Harald O. Buttedal til adm. direktør Inger Johanne Solhaug.

Publisert

Administrerende direktør i Nidar AS, Inger Johanne Solhaug og statssekretær Harald O. Buttedal, Landbruks- og matdepartementet.

I juryens begrunnelse står det:

"Nidar AS har lange tradisjoner for et meget godt arbeidsmiljø og har et sterkt fokus på HMS og skadeforebyggende arbeid, som har resultert i meget gode resultater.All produktutvikling, produksjon og markedsføring av egne merker gjøres av bedriften selv og bedriften har lykkes i å opprettholde en sterk markedsposisjon. Bedriften kom med mange nye innovasjoner i 2011 og har god lønnsomhet. Bedriften har over flere år satset systematisk på kompetanseutvikling av de ansatte. Energiøkonomisering og andre miljøtiltak har vært et satsingsområde og Nidar har i denne sammenheng gjort seg meget positivt bemerket for sitt engasjement. Bedriften har i mange år vært en pådriver nasjonalt og internasjonalt i arbeidet for at de sosiale forholdene for de som arbeider med dyrking av kakao blir forbedret."

Pressemelding

Powered by Labrador CMS