TravellerShopRezidor

Nytt unikt samarbeid

Rezidor og Travellersshop.com har startet et samarbeid som gjør det mulig for hotellgjester å shoppe online til konkurransedyktige priser. Dette er en verdensnyhet for travel retail shopping innen hotellsegmentet.

Publisert

Gjestene tilbys å handle produkter over nett til ekstremt gode priser (20-70 prosent av markedsprisen). Produktene leveres direkte til hotellet eller gjestens hjemmeadresse.

– Inspirert av shoppingen om bord i fly og på flyplassenes taxfreebutikker ville vi skape en ny måte å handle på for moderne reisende. Det resulterte i dette spennende samarbeidet mellom Rezidor og Travellersshop.com, sier Kurt Ritter, President og CEO i Rezidor.

En ny mulighet

– Forretningsreisende ankommer ofte så sent som mulig til flyplasser. Dette gir begrenset tid til shopping. Denne gruppen av reisende har derimot ofte mer tid når de er vel installert på hotellet, og det er her vi så en forretningsmulighet, sier Johan Tilly, administrerende direktør i Travellersshop.com.

Radisson Blu og Park Inn by Radisson i Norge

De gode tilbudene er tilgjengelig for gjester på Radisson Blu og Park Inn by Radisson i Norge, Sverige og Danmark. De rundt 250 produktene som tilbys er valgt ut fra klassiske og populære merker som Nike, Casio, Calvin Klein, Hugo Boss og Lego samt en rekke andre spennende merker.– Travellersshop.com har store muligheter til å bli en betydelig salgskanal innen travel retail shopping segmentet. Vi er veldig stolte over å få til et samarbeid med et så anerkjent, fremgangsrikt og kjent selskap somRezidor, sier Johan Tilly.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS