Thon Hotel ski
Thon Hotel ski

Treårig sikkerhetsavtale med Thon Hotels

Olav Thon Gruppen valgte tirsdag sikkerhetsleverandør for de neste tre årene. Les hvem som gikk av med seieren i konkurransen om leveransen som er verdt 250 millioner kroner.

Publisert

Nokas blir sikkerhetsleverandør for Olav Thon Gruppen. (Foto: Even Rise)

I hard konkurranse med flere av de store aktørene i sikkerhetsbransjen, var det Nokas som trakk det lengste strået. Leveransen er en av de største det sterkt ekspanderende selskapet noen gang har hatt.

– Dette er en svært spennende sikkerhetskontrakt og er mye mer enn en ren leveranseavtale. Vi inngår nå et tett samarbeid med Olav Thon Gruppen, og skal utvikle leveransene i et nært samarbeid med kunden. Dette skal bedre sikkerheten og øke verdien av våre tjenester. På den måten blir det en tydelig vinn-vinn-situasjon for begge parter, sier divisjonsdirektør Bjørge Fredheim i Security & Safety.

Avtalen med Olav Thon Gruppen er landsdekkende og Nokas vil være hovedleverandør innen vakthold og sikkerhetstjenester. Den gjelder alle bygg som Olav Thon Gruppen har innen næringseiendom, kjøpesentre og hoteller. Samlet sett har de cirka 400 eiendommer.

Som landets eneste totalleverandør av sikkerhetstjenester og kontanthåndtering, har Nokas en stor styrke i å kunne tilby våre kunder et bredt spekter av manuelle og tekniske sikkerhetsløsninger som dekker deres behov. Nokas ønsker å kunne ta en større del i våre kunders verdikjede, slik at de kan fokusere på sine kjerneområder, sier konsernsjef Heine Wang.

Nokas-konsernet har nå en omsetning på mer enn 2,2 milliarder kroner i de tre skandinaviske landene. Olav Thon Gruppen omsatte for 7,3 milliarder kroner i 2010.

Aktuell Sikkerhet

"
Powered by Labrador CMS