ClarionHotelSenseLuleå

Norsk hotellkjede blir Sveriges største

Nordic Choice Hotels ekspanderer med fire nye hoteller i Nord-Sverige; to Quality Hotels, et i Skellefteå og et i Boden samt et helt nytt Clarion Hotel og et Comfort Hotel i Luleå. Ervervet gjøres gjennom hotellkonsernet Pite Havsbad Group. Dermed blir Nordic Choice Hotels den kjeden med flest hoteller i vårt naboland.

Publisert

Slik blir Clarion Hotel Sense i Luleå.

– Det er med stor glede vi i dag kan presentere vår avtale med fire nye hotellaktører. Det er en strategisk satsing i og med at vi nå også dekker Norrland. Det gjør oss til den største hotellkjeden i Sverige når vi regner antall hoteller, sier Petter A. Stordalen, eieren av Nordic Choice Hotels.

Les også: Nytt Quality-hotell på gang i Malmö

Les også: Quality Hotel Residence i Sandnes utvider med 100 rom

Ulike konsepter

Nordic Choice Hotels etablerer dermed tre ulike konsepter som skal møte ulike behov i markedet. Målet er ikke bare å tilføre noe nytt, men også noe mer ved å vise den omfattende bredden i Nordic Choice Hotels sitt tilbud.

– Vi etterstreber ulike utbud og vår visjon er å dekke så mange som mulig av våre gjesters behov, uansett om det er en weekendreise eller en forretningsreise. Derfor har vi ulike varemerker som retter seg mot ulike kundegrupper, sier Stordalen.

Nytt stort hotell i Luleå

Det nye Clarion Hotel Sense Luleå er under oppførelse og åpner i oktober 2013. Hotellet blir Norrlands og Luleås nye flaggskip og byens nye møtested rundt restauranten Kitchen & Table.

Det vil bli etablert om lag 40 nye arbeidsplasser for å drive det nye hotellet. De to nye Quality Hotel Bodensia og Quality Hotel Stadshotellet Skellefteå blir rene kurs- og konferansehoteller og Comfort Hotel Artic Luleå beholder sitt B&B-konsept. Pite Havsbad Group er et hotellkonsern med base i Norrland med ni hoteller og konferanseanlegg. Konverteringen fra det norrlandske konsernet skjer rundt årsskiftet 2012/2013.

" Les også: Bygger hotell med "god samvittighet"

"

Hotell Bodensia blir til Quality Hotel Bodensia.

– Spennende samarbeid

– Vi ser med forventning fram mot det nye samarbeidet i og med at Nordic Choice Hotels er en kjede med enorm framdrift og engasjement. At de er entreprenørdrevet passer som hånd i hanske for vår hotellfamilie, sier Robert Sjölund, administrerende direktør i Pite Havsbad Group.

– Vi ser fram mot et godt samarbeid med de fire hotellaktørene. Vi håper at vi kommer til å bidra med spennende konsepter, skape levende møtesteder for lokalbefolkningen samt øke konferansevirksomheten der vi etablerer våre konsepter, sier Torgeir Silseth, konserndirektør i Nordic Choice Hotels.

Les også: Stor oppgradering av Clarion Hotel Bergen Airport

Fakta om de nye hotellene

Quality Hotel Bodensia

" Navn i dag: Hotell BodensiaNytt navn: Quality Hotel Bodensia

Antall rom: 100 rom Total kapasitet: 216 senger Restaurant: Opp til 400 personer samt lobbybarKonferanse: 5 konferanselokaler (opp til 65 personer)

Relax: 5 badstuer med relax-rom

Comfort Hotel Arctic Luleå

Navn i dag: Arctic Hotel Nytt navn: Comfort Hotel Arctic Luleå Antall rom: 94 rom Total kapasitet: 160 senger Restaurant: Restaurangen Köpmannens Kök for opp til 65 personer Konferanse: 2 konferanselokaler (opp til 53 personer)Relax: Badstue

Quality Hotel Stadshotellet Skellefteå

Quality Hotel Stadshotellet Skellefteå.

Navn i dag: Skellefteå StadshotellNytt navn: Quality Hotel Stadshotellet Skellefteå

Antall rom: 113 rom Total kapasitet: 198 senger Restaurant: Opp til 600 personer Konferanse: 17 konferanselokaler (opp til 400 personer) Relax: Badstue og boblebad. 4 relax-rom med badstue.

Clarion Hotel Sense Luleå

Navn i dag: Under oppførelse.Nytt navn: Clarion Hotel Sense Luleå

Antall rom: 154 rom Total kapasitet: 308 senger Restaurant: Opp til 400 personer. Rooftop bar. Loungebar. Fun dining-seksjon. Lobbybar Konferanse: 15 konferanselokaler (opp til 300 personer)Spa: 400 kvm day-spa. Privat relax-rom med badstue. Trimrom

Nordic Choice Hotels

* Nordic Choice Hotels er Nordens største hotellkonsern med 170 hoteller og 9250 ansatte i Skandinavia og Baltikum.

* Selskapet markedsfører kjedene Comfort, Quality Hotels, Quality Resort, Clarion Collection og Clarion, samt åtte unike hotellperler innen Nordic Hotels & Resorts.

* Alle hoteller er miljøsertifisert etter ISO 14001.

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS