The Qube Clarion Gardermoen

Åpner nytt stort kongressenter

I dag, fredag 1. august, åpner Clarion Hotel & Congress Oslo Airport sitt nye kongressenter, The Qube. Med plass til 8000 deltagere og 1400 sengeplasser, vil Clarion Hotel & Congress Oslo Airport markerer seg og bli et av landets mest komplette konferansehotell.

Publisert

The Qube åpnes i dag, fredag 1. august.

– Med åpningen av THE QUBE kan vi ta i mot arrangement i en skala som tidligere ikke har vært mulig på Gardermoen. Clarion Hotel & Congress Oslo Airport tilbyr nå et konferanseområde på hele 17 000 kvadratmeter. Med konferansekapasiteten og 1400 sengeplasser, så har vi tatt steget inn i europeisk toppnivå på konferansemuligheter, sier Jannica Landmark-Rosén, hotelldirektør Clarion Hotel & Congress Oslo Airport.

Viktig for Nordic Choice Hotels

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er en del av Clarion-kjeden, som er en hotellkjede under Nordic Choice Hotels. Hotellet ble bygd i 1998, og har siden den gang vært et av Nordic Choice Hotels sine viktigste konferansehotell. Nordic Choice Hotels har sammen med byggherreWenaasgruppen investert 230 millioner i utbyggingen av kongresshallen.

Sentralt

Clarion-hotellet på Gardermoen tilføres en ny dimensjon. (Foto: Morten Holt)

– Utgangspunktet for utbyggingen av The Qube har vært å legge grunnlaget for at Clarion Hotel & Congress Oslo Airport skal fremstå som det ledende hotellet på Østlandet for kongresser, konferanser og messer. Vi er ekstremt fornøyd med resultatet og er sikre på at vi har bygget for framtiden, sier Kjell Vidar Myrann, Teknisk sjef i Wenaasgruppen AS.

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport ligger bare få minutter fra et av Nordens største knutepunkt, Oslo Lufthavn på Gardermoen.

I verdensklassen, mener Stordalen

– Norges hovedflyplass har manglet en naturlig møteplass. Når The Qube åpner dørene, vil vi tilby akkurat det. Med stor kapasitet, kort vei til flyplassen og fantastisk Clarion-service, så er jeg sikker på at vi nå kan tilby våre gjester konferanseopplevelser i verdensklassen, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder Nordic Choice Hotels, som står bak Clarion-kjeden.

Allerede 8. august er det klart for det første arrangementet.

Les mer om Clarion Hotel & Congress Oslo Airport og The Qube her

Les mer om Clarion Hotel & Congress Oslo Airport her

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS