Radisson Blu Blogg Sosial Eyes

Hotellkjede lanserer reiseblogg

Radisson Blu lanserer av Radisson Blu Blog. Bloggens design minner om et klassisk reisemagasin, og gir likesinnede muligheten å dele tips og kunnskap om destinasjoner der Radisson Blu har hoteller.

Publisert

I en konkurranse med tittelen «Social Eyes», som pågår i hele august er reisende invitert til å dele insider-tips om destinasjoner der Radisson Blu har hoteller. Som takk for gode tips åpner den globale hotellkjeden sine dører. De beste tipsene blir hver uke premiert med en gratis overnatting på et valgfritt Radisson Blu-hotell verden over.

Blogg-lesere kan delta og vinne en av 300 gratis overnattinger på et valgfritt Radisson Blu-hotell.

Skal se ut som et reisemagasin

Den nye bloggen er designet for å se ut og føles som et reisemagasin, Bloggen er fylt med inspirerende og nyttige tips om de områdene som omgir Radisson Blu hoteller verden over, og «Social Eyes»-konkurransen er rettet mot å bygge en enda større samling av reisehemmeligheter.

Ved å oppmuntre deltakerne til å dele de beste minnene fra sine reiser, søker Radisson Blu å avdekke tips som hvordan finne den beste kaféen, oppdage en skjult hage eller finne det beste utsiktspunktet. Helt enkelt tips til interessante måter å oppleve nye destinasjoner på.

– Det å reise er en kunst og selv den mest erfarne av oss ser til lokalbefolkningen etter tips for å gjøre en tur til noe spesielt. Vi ønsker at vår nye blogg skal bli en pålitelig kilde for informasjon. Vi erkjenner at kunnskap er en kraftig valuta, og vi ønsker derfor å belønne de med de beste tipsene med en gratis overnatting på et av våre hoteller, sier Rose Anderson, Vice President Branding, Radisson Blu.

275 hoteller

Med over 275 hoteller, finnes Radisson Blu hotellene på de mest attraktive steder, inkludert store byer, rundt flyplasser og på fritidsdestinasjoner rundt om i verden. Flaggskiphotellene i Norge inkluderer blant annet prisvinnende Radisson Blu Resort Trysil, samt Radisson Blu Oslo Plaza og Radisson Blu Royal Bergen.

Å delta i «Social Eyes»-konkurransen er enkelt. Det eneste du trenger å gjøre er å dele dine beste tips på Blog.radissonblu.com/social-eyes, og du er med i trekningen av en av totalt 300 gratis overnattinger på et valgfritt Radisson Blu-hotell over hele verden.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS