Starbucks Skøyen
Starbucks Skøyen

Starbucks åpnet sin 11. kaffebar i Norge

Starbucks fortsetter sin satsing i Norge. Trsdag 26. august åpnet Starbucks Norge sin 11. Starbucks kaffebar, denne gang på Skøyen på vestkanten i Oslo.

Publisert

Den nye Starbucks-kaffebaren på Skøyen i Oslo.

Kaffebaren er preget av Starbucks nye profil, der naturlig treverk kombineres med det nye Starbucks-designet. Lokalet er på ca. 130 kvadratmeter, og har 60 sitteplasser inne og 26 sitteplasser ute.

Avdelingen i Karenslyst Allé 11 ledes av store manager Amy Steemers (26) fra Oslo.

En møteplass

– Folk kommer til Starbucks for å prate, møtes eller jobbe. Vi er en møteplass i lokalmiljøet, en del av den daglige rutinen – og det er vi veldig glad for. Bli kjent med oss, og du ser det: Vi er så mye mer enn det vi brygger, sier direktør for Starbucks i Norge og Sverige, Joannis Vendrig.

Ytterligere to til høsten

Dette er som nevnt den 11. Starbucks-kaffebaren i Norge. Du finner seks i Oslo-området (inkludert Gardermoen), tre i Trondheim og to i Bergen.

I løpet av høsten kommer det ytterligere to til, en i Drammen (åpnes 7. oktober) og en på Jessheim (åpnes 4. november).

Umoe Restaurants

Umoe Restaurant Group har ansvar for utvikling og drift av Starbucks på det Skandinaviske markedet. Umoe Restaurants er et ledende restaurantselskap i Skandinavia med 320 restauranter og kafeer. Selskapet har en årlig forventet omsetning på om lag 4 milliarder kroner, og 7000 medarbeidere fordelt på kjente merkevarer som Starbucks, Peppes Pizza AS, TGI Fridays og Burger King samt Blender AS, som er en tilbyder av mat- og drikkekonsepter til kjøpesentre og flyplasser. Umoe Restaurants eies av Umoe- Gruppen, et selskap eid av Jens Ulltveit-Moe og hans familie. Umoe-Gruppen har hatt virksomhet innen offshore- og maritim industri siden oppstart i 1984.

Les mer på Umoerestaurants.no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS