Park Inn by radisson Mountain Resort Trysil Fageråsen1
Park Inn by radisson Mountain Resort Trysil Fageråsen1

Åpner fjellhotellet i Fageråsen

Park Inn by Radisson Trysil Mountain Resort åpner dørene førstkommende fredag, 12. desember.

Publisert

Park Inn by Radisson Trysil Mountain Resort starter i helga sin fjerde vintersesong.

Trysil er landets største, og ble også nylig også kåret til Norges beste skisted under World Ski Awards. Med Blåparken og to grønne parker er tilbudet godt til de lekelystne ski- og brettkjørerne. Flere av gjestene kommer tilbake flere ganger i løpet av skisesongen og Park Inn by Radisson Trysil Mountain Resort har hatt en markant økning i antall overnattinger.

Ser bra ut

Park Inn by Radisson Trysil Mountain Resort (midt i bildet, nederst) ligger kloss inntil alpinløypene i Fageråsen. (Foto: Morten Holt)

– Bookinganslaget ser veldig bra ut, og vi har hatt en herlig utvikling i Fageråsen de siste årene. Vi ser frem mot å ønske våre første gjester velkommen når vi åpner fredag 12. desember, sier hotellsjef Jonas Grape.

Både Radisson Blu Resort Trysil og Park Inn Trysil er populære ski in/ski out-hoteller, med spa- og velværesentre, som tilbyr den "medisin" mot trøtte muskler etter en dag i bakken.

Barnebuffet

Nytt av året er Valle-buffet for barn i restauranten Barken, en ny a la carte meny med lokale innslag fra Hedmark og lokale råvarer, og ikke minst en stolt hotellsjef i form av Jonas Grape som ser frem til sparke sesongen i gang.

– Det er en god følelse og et privilegium å åpne hotellet med teamet igjen. Mange av oss har vært involvert helt siden starten og er nå inne i vår fjerde sesong med Park Inn Trysil Mountain Resort. Vi har ansatt 60 herlige sesongarbeidere, som alle ser frem til å glede gjestene i løpet av vinteren. Det er gøy å se alle de unge menneskene, som kanskje er i sin første jobb denne sesongen, vokse i sin rolle på hotellet, sier Grape.

Hvit jul

Det garanteres hvit jul i Fageråsen i Trysil.

En annen nyhet på hotellet er ulike typer arkadespill i lekerommet, som skal appellere til de litt eldre barna. For de yngre barna vil hotellets maskot, Valle, spille opp til fest.

– I år kommer Valle på besøk tre ganger i uken, hvor han kommer til å arrangere minidisco, i tillegg til ett show hver lørdag ettermiddag i lobbybaren, sier Grape.

Jul og nyttår står for døren, og flere har allerede sikret seg en hvit jul i Fageråsen. – Vi har allerede godt belegg på booking for jul og nyttår, men der er fortsatt ledige plasser for de som ønsker å feire høytiden hos oss, sier Grape.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS