Foynland storkjøkken Miljøfyrtårn (10)

Foynland Storkjøkken er blitt miljøfyrtårn

Foynland Storkjøkken AS fikk mandag 8. desember beviset på at bedriften nå er sertifisert som miljøfyrtårn. Ordfører i Nøtterøy kommune, Roar Jonstang, sto for overrekkelsen.

Publisert

Fra venstre Roar Jonstang (ordfører i Nøtterøy kommune), videre ansatte i Foynland Storkjøkken; Knut Martin Østbye (daglig leder), Tore Lillengen (produksjonssjef), Beate K. H. Skovly (regnskap), Ken Johansen (produksjon/montasje), Kristian Skar (salgssjef) og Trond Hagbartsen (servicesjef). (Foto: Privat)

Foynland Storkjøkken AS er stolte av utmerkelsen og mener det er viktig å ta grep og gjøre de tiltak som er mulig for bedriften for å bidra til et bedre miljø.

«Prosessen frem til sertifisering har krevd en del arbeid, men vi ser raskt effekten av dette ikke bare på avfall men også på HMS. Vi skal fortsette arbeidet med miljø og oppfordrer også andre til å bli miljøfyrtårnsertifisert», heter det i en pressemelding fra bedriften.

En av Norge eldste

Foynland Storkjøkken AS er en av Norges eldste storkjøkkenleverandører og den eneste med fullsortiment som også produserer rustfritt utstyr selv.

«Det har betydd at mange detaljer skulle på plass og alle medarbeidere har bidratt med målrettet arbeid slik at vi kom rask og effektivt i gang og prosessen har vært meget lærerik for oss alle», heter det i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS