Kvitfjell alpint
Kvitfjell alpint

Julestemning i fjellet

Det er snøfattig i lavlandet, men på fjellet er det nok snø og julestemning. Nylig falt ytterligere noen centimeter snø i Hafjell og Kvitfjell, som nå åpner det meste av bakker og heiser til juleferien.

Publisert

Full fart i Kvitfjell.

– Nå ser vi ut på et fantastisk vinterlandskap. Et hvitt teppe ligger i hele dalen, oppe på fjellet er det rikelig av den, i skiløypene enda mer. De seneste ukene har det vært perfekte temperaturer både for skikjøring og snøproduksjon. Løypene har nå en fantastisk blanding av kunst- og natursnø, og vi har makeløse forhold med snø som skiene sitter perfekt i og gjør carvingsvingene ekstra fornøyelige, melder Christian Bråtebekken, som kommunikasjons- og markedsansvarlig for Hafjell.no og Kvitfjell.no, i en pressemelding.

Det meste er åpent

"

Hafjell og Kvitfjell byr på et nydelig vinterlandskap.

Både i Hafjell og Kvitfjell er nå det meste av anlegget åpent. I Hafjell åpner denne helgen anlegget helt ned, og i Kvitfjell åpner heisen nederst i anlegget mandag. I løpet av jula vil trolig hele anlegget være åpent.

– Vi tør påstå at atmosfæren og stemningen i Hafjell og Kvitfjell er helt spesiell i jula. Snøen, naturopplevelsen og skiturene sammen med familie og gode venner legger rammene for en flott julefeiring, sier Odd Stensrud, daglig leder i Hafjell og Kvitfjell.

God julestemning

Utsikt utover Gudbrandsdalen fra Hafjell.

Den nyfalte snøen har lagt seg på trærne og skapt den gode julestemningen som pleier å være i anlegget. Både Hafjell og Kvitfjell har snøgaranti, så her er det med andre ord garantert at det blir en klassisk hvit jul.

Mange av hyttene er allerede pyntet, og det er ventet at flere hytteeiere enn vanlig reiser opp for å feire jul, da det er lite snø lenger sør. Fortsatt er det noen ledige overnattingsmuligheter, men det er langt færre ledige enheter enn det har vært på mange år. Og årsaken er nok også her mangelen på hvit jul andre steder.

– Mange lengter etter hvit jul, og den finner du i Hafjell og Kvitfjell. Her får du flotte opplevelser i snøen, med eller uten ski på beina, sier Odd Stensrud.

Aktiviteter for barna

Resultatet er at det trolig blir en ekstra hyggelig julefeiring i anleggene i år. Både Hafjell og Kvitfjell har en rekke aktiviteter julen gjennom.

– Vi legger stor vekt på at barna skal ha et godt og variert tilbud med koselige juleaktiviteter, sier Stensrud.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS