Skisse hotell Indre Østfold

Nærmer seg nytt hotell i Indre Østfold

Arbeidet for nytt konferansehotell på Brennemoen på Slitu i Indre Østfold går etter planen. Prosjektleder John Ivar Busklein i Adolphsen Group uttaler til Smaalenene.no at regionen aldri har vært nærmere et nytt hotell enn nå.

Publisert

Det kan bli byggestart allerede i februar hvis alt går etter planen for det planlagte konferansehotellet på Slitu i Indre Østfold. (Illustrasjon: Lorentz Kielland Arkitekter)

Adolphsen Group er de i siste fase i forhandlingene med NCC om hovedentreprisen, og mye tyder på byggestart allerede i februar 2015.

Hotellet, som etter plannen skal ligge helt inntil nye E18, midtveis mellom Oslo og svenskegrensen, planlegges med drøye 100 rom.

Ingen garantier

En garanti for at det i mange år omtalte hotellet skal bli bygd, vil ikke Busklein gi. For det gjenstår et vesentlig punkt – finansiering av hotellet.

Adolphsen Group har etter det Smaalenene.no erfarer trolig gitt opp å finne en ekstern driver av hotellet og innstilt seg på å drifte det selv, men fortsatt er ikke pengene på plass. Bedriften skal etter sigende kunngjøre byggestarten i januar. Om det er en byggestart med forbehold er ukjent, skriver avisen.

Les hele saken på Smaalenene.no

"
Powered by Labrador CMS