Quality Airport Stavanger001 Lars Roaldkvam
Quality Airport Stavanger001 Lars Roaldkvam

Quality Airport Hotel Stavanger er totalrenovert

Når gjestene kommer til Quality Airport Hotel Stavanger nå, venter nye hotell- og møterom og nytt restaurantområde og bar.

Publisert

Fra restauranten Brasseri X. (Foto: Quality Airport Hotel Stavanger)

Quality Airport Hotel Stavanger har pusset opp 116 av hotellrommene under renoveringen. Hotellet bytter ut vegger, tak og gulv, og helt nytt interiør i en moderne stil. I tillegg ligger nesten alle møterom i samme etasje for å gjøre logistikken rundt matservering enklere.

– Vi i gleder oss veldig til å vise gjestene vårt nye hotell. Mye tid, penger og omsorg er lagt ned for å gjøre hotellet til et førstevalg for forretningsreisende. Nesten hele hotellet er nytt! sier hotelldirektør Lars Roalkvam.

Økt konkurranse

Hotelldirektør på Quality Airport Hotel Stavanger, Lars Roalkvam. (Foto: Quality Airport Hotel Stavanger)

Stadig flere hoteller dukker opp i Stavanger-regionen i disse dager og gjestene forventer topp fasiliteter.

Nye møterom. (Foto: Quality Airport Hotel Stavanger)

Nye grupperom med oppgradert utstyr, ny restaurant og stort treningsrom er derfor på plass på Quality Airport Hotel Stavanger. I tillegg til firmaarrangementer, tilbyr hotellet også fasiliteter for dåp, konfirmasjoner og 17.mai-feiringer.

– Vi vil være i tråd med tiden, og det føler jeg vi er nå. Vi har alt av teknologiske løsninger tilgjengelig for gjestene, og en ny, spennende restaurant. I tillegg har vi fått på plass et større treningsrom - og det er viktig å ha på et hotell i dag, sier Roalkvam.

Brasserie X, den nye restauranten

Matfilosofien til Brasserie X, den nye restauranten på Quality Airport Hotel Stavanger, bygger på ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av.

På menyen står retter som stammer fra det franske brasseriet sett med nordiske øyne. Også interiørdesignet i restauranten bygger på en egen filosofi. Hovedtanken er å skape et miljø med en avslappet atmosfære og stemning. Interiøret er også nøye tilrettelagt for restaurantgjester som ønsker å spise alene.

– Reiser du solo, er terskelen ofte høy for å sette seg alene i hotellrestauranten, og en taxi til sentrum er lite fristende etter en lang møtedag. Derfor la vi vekt på å skape et miljø som er ekstra hyggelig for gjestene som bestiller bord for én person. Hos oss skal du glede deg til middag, enten du spiser solo eller med en gruppe venner og kollegaer, sier Roalkvam.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS