Hummelfjell1

Røros Hotell inn i Hummelfjell AS

Boet etter konkursen i alpinanlegget Hummelfjell AS er i sin helhet kjøpt av det nyetablerte selskapet Røros Hummelfjell Utvikling AS, som igjen eies av Røros Invest, Ramlos AS og Røros Hotell Eiendom. Björn Mörtberg er ansatt som daglig leder i det nyetablerte selskapet

Publisert

– Dette gir oss muligheten til å gi våre kunder et mer helhetlig produkt, sier direktør på Røros Hotell, Mikael Forselius. (Foto: Tom Gustavsen)

Eierpostene i det nyetablerte selskapet er fordelt mellom Røros Invest AS (50 prosent), Ramlos AS (38 prosent) og Røros Hotell Eiendom AS (12 prosent).

Investorene

Røros Invest AS eies av Arve Engen, Leif Jørgen Hovdahl og Svein Solberg. Det er de samme personene som står bak Røros Flyservice, Travelnet Røros, Reiselivets Hus på Røros samt at de er deleiere i Røros Hotell og Røros F & B Group.

Ramlos AS eies av Per Martin Rønningen og er et av Nord- Østerdals største entreprenørselskap.

Røros Hotell Eiendom AS eier Røros Hotell, Vertshuset Røros, Erzscheidergården Hotell og Kaffestuggu og er deleier i Røros F & B Group.

Saken fortsetter under bildet

Hummelfjell alpinsenter.

Dette gir oss muligheten til å gi våre kunder et mer helhetlig produkt og forsterker samtidig vår satsing på aktiviteter og opplevelser for hele familien. Vi vil satse tungt på pakker i ferie- og fritidsmarkedet og vil inkludere hele opplevelsen med mat, drikke, overnatting og opplevelser, sier administrerende direktør ved Røros Hotell, Mikael Forselius.

Daglig leder

Alpinsenteret i Hummelfjell.

Björn Mörtberg er ansatt som daglig leder i det nyetablerte selskapet. Mörtberg har lang fartstid fra ulike reiselivsvirksomheter i Jämtland/Härjedalen og har blant annet vært eier og driver av hotell og alpinanlegg i Tänndalen i Funäsfjällen.

– Hummelfjell er et meget spennende alpinanlegg som retter seg inn mot familier og ungdom. Satsingen på utvikling av Hummelfjell kommer til å skape et spennende komplement til aktivitetstilbudet i hele Rørosregionen. Nysatsingen på Hummelfjell vil tilby alle hytteeiere og øvrige gjester i anlegget et spennende og bredt service- og aktivitetstilbud. Hummelfjell byr på store muligheter til aktiviteter året rundt, sier den nye daglig lederen i Røros Hummelfjell Utvikling AS, Björn Mörtberg.

Hummelfjell

Illustrasjon: Hummelfjell.no

Alpinsenteret i Os i Østerdal, nord i Hedmark og helt mot grensen til Sør-Trøndelag/Røros består av fire heiser, stort barneområde, snowboardpark med rails, skiutleie, restaurant, caravanpark med 70 plasser, fire utleiehytter, pensjonat med 48 senger, hyttegrend med 120 hytter og tomter med store utviklingsmuligheter.

Foto: Hummelfjell.no

Anlegget ligger tett opp mot TOS arena som er et av Norges største og mest moderne skiskytteranlegg.

– Denne investeringen øker bredden i vår reiselivssatsing, samtidig som det realiserer vår intensjon om at våre besøkende skal få velge fra en meny med enda flere spennende aktiviteter og opplevelser, sier daglig leder for Røros Invest, Arve Engen.

– Vi gjør dette for å styrke reiselivsnæringen i Rørosregionen, legger Leif Jørgen Hovdahl, styremedlem i Røros Invest AS, til.

– Vi ønsker å utvikle Hummelfjell både på utbygging av infrastruktur for 130 hyttetomter, og for drift av skianlegget. Ramlos ønsker også å sikre arbeidsplasser i kommunen, samt øke vår aktivitet. Fra tidligere har vi god kompetanse på preparering av løyper og drift av anlegget i Hummelfjell. Dette samarbeidet er en veldig spennende utvikling for oss - å få muligheten til å jobbe med to så store aktører innen reiseliv, sier daglig leder i Ramlos AS, Per Martin Rønningen.

Du kan lese mer på Hummelfjell.no

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS