Hotel Master Johan Malmø BW Collection3
Hotel Master Johan Malmø BW Collection3

Verdens første BW Premier Collection-hotell

Torsdag 1. januar 2015 blir Hotel Mäster Johan i Malmö en del av Best Western Hotels nye soft brand BW Premier Collection, og blir da verdens første BW Premier Collection-hotell.

Publisert

Fra et av de 68 rommene på Hotel Mäster Johan i Malmö.

– Hotel Mäster Johan er et av Sveriges mest likte og populære hotell med toppranking i Sverige og på Tripadvisor, så vi er naturligvis veldig glade og smigret over at de har valgt å samarbeide med oss, sier administrerende direktør i Best Western Scandinavia, Johan Kukacka, som synes det er ekstra gøy at det er et svensk hotell som blir først ut som BW Premier Collection-hotell.

Hotel Mäster Johan ligger i sentrum i Malmö.

Nordisk stil

Hotel Mäster Johan er et moderne hotell i hjertet av Malmö. Med sin beliggenhet ved lilla Torg på Gamla Väster er hotellet omringet av koselige restauranter og butikker.

Hotellbygget har blitt varsomt renovert de siste årene for å bevare den moderne, klassiske stilen.

De 68 rommene er innredet i nordisk stil, med lyse farger, naturmaterialer og vakre kunstverk. I 2014 vant hotellet den prestisjefulle utmerkelsen «Travellers Choice».

– Passer oss

Fra lobbyområdet på Hotel Mäster Johan.

– For oss er det viktig å beholde vårt eget varemerke samtidig som vi er små i markedet og behøver litt støtte. På grunnlag av dette synes vi at Best Western som et soft brand passer oss perfekt, sier Nina Nilsson Ulvinen, eier og daglig leder på Hotel Mäster Johan.

– Vi har tidligere erfaringer med Best Western og vet hvordan organisasjonen fungerer og ser veldig frem til å jobbe med dem igjen, denne gangen som et BW Premier Collection, uttaler hun videre.

BW Premier Collection

For å få bli et BW Premier Collection hotell kreves det at hotellet er minst 4-stjerners og er høyt ranket på TripAdvisor. Hotellet skal være sentralt plassert i en storby eller være et førsteklasses resort-hotell.

BW Premier Collections hotell kommer til å være bookbare i Best Westerns bookingkanaler, og medlemmer i Best Western Rewards får bonuspoeng på disse hotellene.

Les mer om BW Premier Collection i en tidligere publisert sak her

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS