HTL Hotels Kungsgatan

Det første HTL-hotellet åpnes til våren

HTL Hotels markedsføres som et innovativt hotellkonsept for den nye generasjonen reisende. I mai åpnes det første HTL-hotellet i Stockholm, og snart får vi også det første i Norge.

Publisert

Det nye HTL-hotellet som åpnes i Kungsgatan i Stockholm i mai 2014.

Kjeden har satt seg som mål å ha hoteller med den beste og mest sentrale sentrumsbeliggenheten, best/laveste pris, smarte digitale løsninger og høy designfaktor.

Det første HTL-hotellet med 274 rom åpnes på Kungsgatan 53 sentralt i den svenske hovedstaden i mai, men arbeidet med etableringen av det første hotellet i kjeden i Norge er også godt i gang.

Betaler for den plassen som brukes

Arealeffektive rom.

Det er Scandic Hotels som etablerer kjeden, som vil bli markedsført som eget varemerke.

– HTLs idé er å tilby en innovativ og individuell hotellopplevelse uten at gjesten skal måtte betale en formue. Dette skal vi gjennom å tilby høy kvalitet og god beliggenhet i kombinasjon med arealeffektive rom og attraktiv pris. Våre gjester skal enkelt og greit betale for det arealet som de bruker, uttaler administrerende direktør for HTL Hotels, Joachim Högefjord.

Les også: Scandic Hotels lanserer ny hotellkjede, HTL

Design

"

Designet har et tidløst, nordisk, feminint og sportslig uttrykk.

«Rommene på 12,5 kvadratmeter, er designet med stort søkelys på kvalitet, funksjon og komfort. Den nøye utvalgte innredningen og interiøret er spesialdesignet for HTL Hotels med et tidløst, nordisk, feminint og sportslig uttrykk. Alle rommene er designet i en lys fargeskala, og rommene vil ha store speilflater – for å få en større romfølelse», heter det i en pressemelding.

Det er arkitektbyrået Koncept Stockholm som står bak interiør og design. Prosjektleder Hanna Kucera Wengelin uttaler: – Rommet skal være en rolig og avslappende sted å være, samtidig som vi gjennom innslag inne på rommene med moderne tekniske hjelpemidler og utstyr, skaper en aktiv energi.

Se flere bilder under

Servant og dusj.

Seng.

Badet

Hotellet, som åpnes i mai, får 274 rom.

Powered by Labrador CMS