Bonjour Kristiansand Foto Jan Tveita

Velkommen til Bonjour

Sørlandsbanen fylte 75 år i 2013, og i den forbindelse åpnet en ny jernbanekafé dørene i stasjonsbygget i Kristiansand.

Publisert

Bush Nahairy er daglig leder og medeier i Bonjour AS. Her sammen med sommervikar Helene Nilsen.(Foto: Jan Tveita)

Enkel norsk husmannskost står på menyen til spisestedet som bærer navnet Bonjour.

Kun den karakteristiske fasaden av stasjonsbygget er til å kjenne igjen etter en omfattende ombygging der standarden på lokalene er betydelig oppgradert.

Sentralt i Kristiansand

Bonjour ligger sentralt til for både reisende og byens befolkning. (Foto: Jan Tveita)

NSBs eiendomsselskap Rom Eiendom avdeling Kristiansand eier bygget, og kafeen driftes av Bonjour AS.

Beliggenheten kunne ikke ha vært mer sentral: Midt i Kristiansands travle trafikknutepunkt nær havnen der togreisende, busspassasjerer og folk som kommer sjøveien krysser sine spor.

Også internasjonalt

Men daglig leder og medeier Bush Nahairy i Bonjour AS understreker at det absolutt er mulig å få annet på tallerkenen enn tradisjonell norsk husmannskost: – Vi tilstreber å kunne tilby spisegjestene en stor internasjonal meny også, sier Nahairy.

Maten som serveres på Bonjour produseres påLe Mondei Kirkegata i Kvadraturen, en restaurant kjent for sitt gode Middelhavskjøkken.

Les mer og se flere bilder i magasinutgaven av Horeca (nummer 8 2013)

Powered by Labrador CMS