Gordon Ramsay
Gordon Ramsay

Gordon Ramsay til Scandic Lerkendal

Tirsdag 21. oktober kommer den anerkjente kokken og TV-personligheten Gordon Ramsay til Trondheim. Ramsay skal delta på et kulinarisk arrangement på det nye flaggskiphotellet Scandic Lerkendal, men også besøke fotballklubben RBK i løpet av besøket.

Publisert

Gordon Ramsay kommer til Scandic Lerkendal i oktober 2014.

Den anerkjente kokken Gordon Ramsay innehar flere Michelinstjerner, og eier og driver en lang rekke eksklusive restauranter over hele verden. 21. oktober kommer han til Norge og Trondheim for å delta på et kulinarisk arrangement på det nye flaggskiphotellet Scandic Lerkendal.

Den profilerte kokken og TV-personligheten vil selv være involvert i forberedelsene av middagen sammen med kokkene på Scandic Lerkendal. Ramsay har i tillegg med seg to av sine egne kokker til arrangementet.

– Stor begivenhet for hotellet

– Dette er en stor begivenhet både for hotellet og Scandic, men også for Trondheim og alle matinteresserte i hele landet. Gordon Ramsay takker veldig sjelden ja til denne typen henvendelser, og vi er selvsagt veldig stolte over at han valgte å si ja denne gangen, sier hotelldirektør på Scandic Lerkendal, Bjørgvin Thorsteinsson.

Gode råvarer og fotball utslagsgivende

Det var særlig den høye kvaliteten på lokale råvarer, interessen for fotball og muligheten til å besøke RBK, samt flaggskiphotellet som var utslagsgivende for at Ramsay valgte å ta turen til Trondheim. Den planlagte banketten vil også inneholde et inspirasjonsforedrag hvor han deler av sin lange erfaring og livshistorie med gjestene.

– Det vil bli en uforglemmelig kveld, med opplevelser for alle sanser. Det vil bli anledning for både privatpersoner og bedrifter å delta, sier Thorsteinsson.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS