Scandic mobile hotellrom
Scandic mobile hotellrom

Lanserer flyttbart hotellrom

Scandic lanserer som første hotellkjede i Norden flyttbare hotellrom. Det mobile hotellrommet vil i løpet av sommeren besøke flere norske byer, og kan i en periode bestilles til din drømmeplass. Det mobile hotellrommet er 18 kvm, har tilhørende terrasse og er utstyrt med alt som kan forventes av dagens moderne hotellrom.

Publisert

Scandic Hotels lanserer mobile hotellrom!

Lanseringen av Scandic To Go vil finne sted i Oslo 15. juli. Etter å ha huset gjester i Oslo vil det mobile hotellrommet reise videre til en rekke andre norske byer og steder.

Ny hotellopplevelse

Scandic har rundt 230 hotell i Norden, fra familiehotell til moderne cityhotell og store konferansehoteller. Nå tilfører Scandic en ny hotellopplevelse for gjester som søker en unik opplevelse – mobile hotellrom, under navnet Scandic To Go.

Det mobile hotellrommet er 18 kvm og har tilhørende terrasse. Hotellrommet blir å finne flere steder i landet gjennom sommeren, og kan også bookes til det stedet du selv måtte ønske. Rommet er utstyrt med alt som kan forventes av dagens moderne hotellrom.

Tilgjengelig overalt

Med dette konseptet blir Scandic tilgjengelig overalt, uavhengig om det er et fysisk hotell på stedet eller ikke. Med seg på laget har Scandic fått hjelp av Doos Arkitekter som har innredet de mobile hotellrommene, på lik linje med hotellkjedens øvrige nyrenoverte hoteller.

Tine Birkeland i Scandic Hotels Norge.

– Scandic To Go er et helt nytt tilbud til våre gjester. Med dette konseptet gir vi våre kunder muligheten til å oppleve våre hoteller på en ny og annerledes måte. Samtidig er det en unik måte å vise publikum hvor moderne og nytenkende Scandic er, sier Tine Birkeland, Country Marketing and Communication Manager i Scandic Hotels Norge.

Nye Scandic

Sammen med Pandox gjennomfører Scandic den største hotellrenoveringen som er foretatt i Nord-Europa noensinne. Med en investering på 1,6 milliarder svenske kroner renoverer hotellkjeden nærmere 30 hoteller, og har i tillegg gjennomført en rekke satsninger for å kunne styrke tilbudet til sine gjester.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS