ScandicFlagg

Populært å arbeide hos Scandic

Scandic er en av Nordens mest attraktive arbeidsgivere. Det viser en undersøkelse utført av Universum, der 16 800 økonomistudenter har stemt frem sin drømmearbeidsgiver. Scandic er eneste hotellkjede som er representert på listen, som i all hovedsak består av globale selskaper og organisasjoner.

Publisert

Populær arbeidsplass.

I følge undersøkelsen ligger Scandic på plass 27 over de mest populære arbeidsgiverne i Norden. Scandic er også eneste hotellkjede som er representert på listen. Innen reiselivsbransjen får Scandic selskap av SAS, som ligger på plass nummer 14.

Tydeliggjør utviklingsmuligheter

– Det er utrolig gøy å få en bekreftelse på alt arbeidet vi legger ned, for å lokke til oss unge talenter, faktisk fungerer. Våre ansatte er vår bærebjelke og vi jobber kontinuerlig med å tydeliggjøre hvilke utviklingsmuligheter studentene finner hos oss. Etter oppkjøpet av Rica, er det også enda flere muligheter i Scandic, både geografisk og innen ulike forretningsområder, sier Bernhard Rikardsen, HR-direktør i Scandic Norge.

Ønsker arbeidsgivere som tilbyr trygghet

En tydelig trend vi har sett de siste årene er at studentene i mye større grad ønsker å ha en meningsfull arbeidsplass. Her har Scandic tatt en ledende rolle innen sin bransje med sitt bærekraftfond, Scandic Sustainability Fund, som skal bidra til en mer bærekraftig samfunnsutvikling. I tillegg tilbyr Scandic skreddersydde kurs for de ansattes individuelle utvikling.

– Vi ser at studentene først og fremst søker etter arbeidsgivere som kan tilby trygghet. Samtidig ser vi at studentene vektlegger utviklingsmuligheter i den enkelte bedrift, sier Claes Peyron, leder i Universum i Sverige.

På ulike arenaer

For å tydeliggjøre sin rolle, samt etablere seg som en attraktiv arbeidsgiver, er Scandic ofte representert på ulike arenaer hvor studentene ferdes. Eksempler på dette er Karrieredagen i regi av Handelshøyskolen BI og andre lignende arrangementer. I tillegg samarbeider også Scandic med rekrutteringsbyrået 4potentials.

Resultatet er basert på Universum Student Survey 2014 seg som en attraktiv arbeidsgiver, er Scandic ofte representert på ulike arenaer hvor studentene ferdes. Eksempler på dette er Karrieredagen i regi av Handelshøyskolen BI og andre lignende arrangementer. I tillegg samarbeider også Scandic med rekrutteringsbyrået 4potentials.

Undersøkelsen

Resultatet er basert på Universum Student Survey 2014 der over 16 800 økonomistudenter fra universiteter og høyskoler i Sverige, Danmark, Norge og Finland har valgt sine ideelle arbeidsgivere blant 500 selskaper. For å komme med på listen må selskapet rangeres høyt av studentene, i minst to av de fire deltakende landene.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS