Atlantis lekeland Scandic Fornebu
Atlantis lekeland Scandic Fornebu

Scandic åpnet stort lekeland på Fornebu

Fredag 20. juni åpnet lekelandet Atlantis i underetasjen på Scandic Fornebu. Lekelandet er på 1250 kvadratmeter, og forventes å ha rundt 50 000 besøkende årlig.

Publisert

Scandic Fornebu har åpnet et stort lekeland tilknyttet hotellet.

Åpningen markerte i tillegg starten på sommersesongen for kurs- og konferansehotellet, som i sommermånedene vil bytte ut forretningsreisende med barnefamilier.

Mål om å skape en ny attraksjon

<p>Hotelldirektør ved Scandic Fornebu, Toril Flåskjer, ønsker både tilreisende barn og barn i lokalområdet velkommen til lekelandet Atlantis på Fornebu.</p>

Det er Child Planet, som også eier og driver lekeland på Majorstua i Oslo som står bak det nye lekelandet Atlantis i underetasjen på Scandic Fornebu. Atlantis er på til sammen 1250 kvadratmeter, og er med det dobbelt så stort som lekelandet på Majorstuen. Målet er å skape en attraksjon for både lokale og tilreisende barnefamilier, sammen med Scandic Fornebu.

– Vi har store forventninger til denne satsingen. Selv om lekelandet primært vil være for barn i Asker, Bærum og Oslo, er det selvsagt også et fint nytt tilbud for hotellets gjester. I alle fall de som er eller har barn. Normalt er det forretningsfolk som fyller hotellet, men målet er at vi i sommermånedene også skal bli et preferert tilbud for barnefamilier, sier hotelldirektør Toril Flåskjer ved Scandic Fornebu.

Pedagogisk tilbud

Hotelldirektør på Scandic Fornebu, Toril Flåskjer.

Temaet for parken og aktivitetene er Atlantis, byen som sank i havet. Her finner man fisker i taket, en diger blekksprut og innredning og dekorasjon med tydelig undervannspreg, et tema man også finner igjen i Scandic Fornebus eget interiørtema. Atlantis har en mengde forskjellige apparater og fire flotte temarom for bursdagsfeiringer, og er best egnet for barn i alderen 0-12 år. Men Atlantis vil være mer enn bare en ren lekepark.

– Målet er at dette skal være mye mer enn barneplassering og lekepark. Atlantis er et pedagogisk tilbud til de aller yngste på dagtid, og vi håper å få besøk fra både barselgrupper, barnehagegrupper, SFOer og barneselskaper. Sammen med Scandic Fornebu kan vi tilby et komplett og unikt tilbud man ikke finner noe annet sted, sier Kari Tovar som eier og driver Child Planet og lekelandet Atlantis.

Tror på mange besøkende

Allerede i år regner man med at rundt 20 000 barn vil ta turen til Atlantis på Fornebu, og at omsetningen vil ligge på rundt fire millioner kroner. I 2015 er ambisjonene langt høyere.

– Vi har tro på at vi i løpet av et år vil kunne ta imot i alle fall 50.000 barn. Tilbudet til målgruppen i nærområdet er begrenset, og legger vi til alle tilreisende hotellgjester med barn snakker vi om et betydelig potensial, sier Tovar.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS