Scandic Havet Bodø2
Scandic Havet Bodø2

Scandic Havet åpner i sommer

I sommerferien, nærmere bestemt 21. juli 2014, åpner Scandic Havet, det som i etableringsprosessen har hatt navnet Rica Havet, i Bodø. Fra hotellets bar i 17. etasje kan gjestene nyte spektakulær utsikt mot Lofoten og Norskehavet.  I tillegg blir Scandic Havet det største konferansehotellet i Nord-Norge, med plass til 700 personer i konferansesalen.

Publisert

Det som først var Rica Havet blir nå til Scandic Havet, og åpnes 21. juli 2014. (Foto: Arkiv)

Scandic Havet skulle opprinnelig åpne som Rica-hotell, men vil være en del av Scandics portefølje når de første gjestene ønskes velkommen i sommer. På sikt skal samtlige Rica-hoteller rebrandes til Scandic-hoteller.

Hotelldirektør Henry Lien Hansen.

– Scandic Havet er designet med inspirasjon fra kysten og den fantastiske naturen som omringer hotellet. Arkitektur og interiør er utformet slik at jo høyere opp i etasjene du kommer, jo dypere dykker du ned i havet. Samtlige rom har store vindusflater som tar gjestene rett inn i naturen, sier hotelldirektør på Scandic Havet, Henry Lien Hansen.

Matfatet rett utenfor døren

Scandic Havet blir et signalbygg i Nord-Norge, plassert helt fremst på kaikanten i Bodø, og med utsikt over det hotelldirektøren beskriver som verdens vakreste kyst.

– I tillegg har vi matfatet rett utenfor vinduet. Restaurantmenyen er inspirert av havets delikatesser, forteller Hansen.

Egen opplevelsesvert og nordlysalarm

Scandic Havet har ansatt en egen opplevelsesvert som skal sørge for uforglemmelige opphold for gjestene. De får muligheten til å oppleve havet på nært hold, eller får tilpasset skreddersydde turer for både store og mindre grupper til for eksempel Kjerringøy og Saltstraumen.

Hotellet har selvsagt en egen nordlysalarm, til glede for både lokale og langveisfarende gjester.

Konferansedestinasjon

Scandic Havet blir et attraktivt konferansehotell i nord, spår Scandic-ledelsen.

Scandic Havet ligger maksimalt 1,5 times flytur fra hele Norge og har gåavstand fra Bodø Lufthavn. Det gjør at hotellet skal kjempe om konferansegjester fra hele landet.

Administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold, ser frem til å åpne et nytt prestisjehotell til i Nordens ledende hotellkjede.

– Med plass til 700 konferansedeltakere og topp moderne fasiliteter, er Scandic Havet et svært viktig og etterlengtet konferansetilbud for Nord-Norge. Beliggenheten gjør tilbudet tilgjengelig for hele landet, forteller Steen-Mevold.

Scandic Havet

Ligger i Bodø sentrum, med Bodøs nye kulturhus, Stormen, som nærmeste nabo

Blir Nord-Norges største konferansehotell

Totalt 237 rom, 15 møterom og to restauranter

Åpner 21. juli 2014

Powered by Labrador CMS