Scandic Alsterhof Hotel Berlin
Scandic Alsterhof Hotel Berlin

Scandic med sitt tredje hotell i Tyskland

Scandic Hotels kjøper Alsterhof Hotel i Berlin. Når Scandic overtar hotellet 1. september, får hotellkjeden tre hoteller i Tyskland.

Publisert

Alsterhof Hotel i Berlin blir fra 1. september til Scandic Berlin Kurfürstendamm.

Fra før har Scandic Scandic Potsdamer Platz sentralt i Berlin og Scandic Hamburg Emporio i Hamburg. Nå fortsetter ekspansjonen gjennom oppkjøpet av ytterligere et tysk hotell, Alsterhof vest i Berlin – som fra 1. september får navnet Scandic Berlin Kurfürstendamm.

Scandic vil overta hele virksomheten, inkludert personalet.

Renovert for 62 millioner

Hotellet er nylig renovert for 62 millioner kroner.

Hotellet ligger strategisk plassert i byen med sin beliggenhet nær shopping og underholdning, vest i Berlin. I løpet av 2012 har hotellet med sine 217 rom vært gjennom en omfattende renovering, med en prislapp på 62 millioner norske kroner.

– Den økonomiske utviklingen i Tyskland er sterk. Dette er en av flere grunner til at vi velger å satse ytterligere i Tyskland, som forøvrig er Europas største hotellmarked. Vi har også fått positiv respons og blitt tatt godt i mot på våre eksisterende hoteller i Tyskland, hvilket er en bekreftelse på at Scandic er et merkenavn og et konsept som verdsettes i Tyskland. Vi er i tillegg veldig fornøyde med at samarbeidet med hotelleier Lars Wenaas trappes ytterligere opp, sier Frank Fiskers, konsernsjef i Scandic.

Om hotellet

Hotellet, som vil bytte navn til Scandic Berlin Kurfürstendamm, har 217 rom, konferanselokaler og en beliggenhet i det gamle Kurfürstendamm-området, i nærheten til det eksklusive varehuset KaDeWe og Berlins Zoo.

Den langsiktige leieavtalen er tegnet mellom Scandic og hotelleier Lars Wenass, som forøvrig også eier Scandic Potsdamer Platz i Berlin.

Les mer om hotellet på Alsterhof.com

"
Powered by Labrador CMS