Thon Hotels logo1

Thon Hotels og Color Line med intensjonsavtale

En ny avtale mellom Thon Hotels og Color Line innebærer en plan om utvikling av en felles teknisk bookingplattform. På sikt vil dette bety at gjester og reisende skal kunne bestille reise med Color Line, hotellrom på Thon Hotels og kunst-, kultur- og naturopplevelser i ett og samme bookingløp.

Publisert

Color Line og Thon Hotels er gjensidige partnere i prosjektet, og transport og overnatting er to produkter som naturlig hører sammen.

Nærmere kontinentet

Norge er en ettertraktet destinasjon for tyskere og vi har internasjonalt konkurransedyktige attraksjoner å tilby innen kultur og natur. Det blir en naturlig del av dette samarbeidet å se på reiser som inneholder transport, overnatting og opplevelse.

Vinter og ski er populært i vårt naboland Danmark, og Norge kan tilby de nærmeste destinasjonene for dansk vinterturisme. Med hyppige og regelmessige avganger fra Danmark vil dette samarbeidet bringe Norge enda nærmere Danmark.

Vinn-vinn

– Dette prosjektet er meget spennende for begge parter. Color Line frakter mer enn fire millioner passasjerer i året og til og fra Norge, og vi i Thon Hotels vil få muligheten til å tilby overnatting og opplevelser til reisende fra særlig Tyskland og Danmark, sier Morten Thorvaldsen, administrerende direktør i Thon Hotels.

– Dette er en vinn-vinn for oss. Vi knytter til oss en av Norges største hotellkjeder og vil kunne tilby våre reisende et langt bredere produkt, og det vil bli mye enklere å planlegge og bestille sin reise og ferie på ett og samme sted, sier Helge Otto Mathisen, konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Color Line.

Prosjektet har oppstart i juni og lansering planlegges i september 2014.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS