Cuckoos nest bar Göteborg (1)

Dette er Europas beste hotellbar

Restaurant Cuckoo’s Nest, som er en del av Radisson Blu Riverside Hotel Göteborg, fikk nylig tildelt prisen «Beste Hotellbar» på European Hospitality Awards.

Publisert

Cuckoo’s Nest. (Foto: ©Erik Nissen Johansen)

Dette er andre gang på kort tid at baren i Gøteborg er løftet frem internasjonalt.«Cuckoo’s Nest kan best beskrives som en restaurant, bar og møteplass på grensen mellom genialitet og galskap. Restauranten ligger i Radisson Blu Riverside Hotel Göteborg, som ligger ett steinkast fra bryggekanten i det raskt voksende området Lindholmen Science Park. Dette er andre gang på kort tid at Cuckoo’s Nest nytenkende atmosfære og design får oppmerksomhet i internasjonal sammenheng. I fjor fikk restauranten prisen «Europas best designede bar» under European Hotel Design Awards, og fredag tok de imot prisen som «Beste Hotellbar» under den fargerike gallaen på European Hospitality Awards», heter det i en pressemelding fra Rezidor.

Et reisemål for både gjester og lokalbefolkning

Cuckoo’s Nest. (Foto: ©Erik Nissen Johansen)

Begrunnelsen til juryen er at de var imponert over hvordan Cuckoo’s Nest har hentet inspirasjon fra nærmiljøet og skapt et reisemål for både gjester og lokalbefolkning. De fremhever viljen til å ta risiko og utfordre tradisjonelle standarder for hotellbarer ved å skape en møteplass som skiller seg fra normen.

– Vi konkurrerer sammen med toppsjiktet i hotell- og restaurantverden, så det er virkelig en ære. Vårt konsept er helt unikt, genuint og noe vi er stolte av, sier administrerende direktør på Radisson Blu Riverside Hotel, Malin Franck.

Elementer fra et vitenskapslaboratorium

Cuckoo’s Nest. (Foto: ©Erik Nissen Johansen)

Restaurantens interiør blander elementer fra et vitenskapslaboratorium med en følelse av et gammelt bibliotek, og tanken er at opplevelsen skal være morsom, spennende og unik.

– Uten mine kollegers harde arbeid hadde restauranten og baren ikke vært fullendt. Å vinne to priser på så kort tid føles fantastisk, og jeg vil gjerne tilegne seieren til alle som arbeider for å bidra til Cuckoo’s Nest atmosfære, sier Franck.

European Hospitality Award

European Hospitality Award deles ut hvert år i 14 kategorier, og vinnerne er nøye utvalgt av en anerkjent jury bestående av bransjeveteraner fra hele Europa. Å vinne prisen viser altså ikke bare at det aktuelle hotellet er blant de beste i bransjen – det er også en klar annerkjennelse fra bransjekollegaer.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS