Lofotprodukt 20 år
Lofotprodukt 20 år

20 år med Lofotprodukt

Gjennom 20 år har Lofotprodukt AS produsert sjømat i verdens vakreste øyrike, Lofoten. Nå inviteres alle som bor her eller er i området, til å være med på en storslått jubileumsfest. Denne helga skal det feires.

Publisert

Lofotprodukt feirer 20-årsjubileum.

– Torsdag 18., fredag 19. og lørdag 20. september blir det arrangementer i Lofoten i vår regi. Dette gjør vi for å gi noe tilbake til alle som har støttet oss i vår 20 år lange historie, sier Sigvald Rist, administrerende direktør i Lofotprodukt AS.

Boklansering

På programmet står lansering av boka «Rett fra havet – historien om Lofoten», der fotograf Knut Bry portretterer Lofoten, og visesmed og forfatter Ola Bremnes tar oss med på en historisk ferd gjennom øyriket.

I tillegg inviterer Lofotprodukt til fotoutstilling med utvalgte bilder av Knut Bry, nordnorsk musikkaften med Moddi & Violet Road, omvisninger på Lofotprodukts fabrikk på Storeidøya samt stand på matfestivalen.

En takk til lokalsamfunnet

Som den største private arbeidsgiveren på Leknes er Lofotprodukt også en viktig del av lokalsamfunnet.

– Vi har mye å takke alle som bor her for, og derfor er det helt naturlig at dette ikke bare er et internt arrangement for oss som jobber i bedriften. Vi hadde ikke vært der vi er i dag uten folkene som bor her, sier Rist.

Får folk til å flytte hjem

De ansatte er uansett bedriftens viktigste kapital, og det er tydelig at bedriften har de ansatte i fokus.

– Vi satser på skolering, utdanning og fellesskapet vi har på arbeidsplassen. Vi har spennende og utfordrende arbeidsmuligheter. Dette gjør at vi er en attraktiv bedrift for ungdom som ønsker å flytte tilbake til regionen etter endt utdanning. Det lover godt for de neste 20 årene, sier Rist stolt.

Lofotprodukt AS

I 1994 sprang Lofotprodukt ut av en liten fiskematbedrift i Stamsund som spesialiserte seg på tradisjonsrike fiskekaker. Det første året solgte de fiskekaker og sjømat for drøyt 10 millioner kroner.

Om lag 160 medarbeiderne fra 17 nasjoner produserer i dag 80 000 måltider pr dag. Over disk i mer enn 3 000 butikker i alle landets kommuner. Som den største private arbeidsgiveren i Vestvågøy kommune er Lofotprodukt også en viktig del av lokalsamfunnet,

Pressemelding

Powered by Labrador CMS