Thon Hotel Rosenkrantz Oslo
Thon Hotel Rosenkrantz Oslo

Åpner Thon Hotel Rosenkrantz og Brasserie Paleo

Rosenkrantzgate 1 i Oslo har lenge vært preget av byggeaktiviteter, men nå er denne perioden over, og i dag åpner; Thon Hotel Stefan har blitt til Thon Hotel Rosenkrantz, og samtidig åpnes Brasserie Paleo. Hotellet er spesielt rettet mot forretningsreisende.

Publisert

Fra et av rommene på nye Thon Hotel Rosenkrantz.

Thon Hotel Rosenkrantz er et moderne hotell i hjertet av Oslo sentrum med 151 rom.

«Det er lagt stor vekt på komfort på rommene. I åttende etasje ligger en eksklusive lounge med flott utsikt mot Slottsparken, her vil alle gjester kunne spise kveldsmat. Frokostbuffé serveres i restauranten, men nytt er det at du på dette hotellet kan spise brunch i helgene», heter det i en pressemelding fra Thon Hotels.

Tidligere Thon Hotel Stefan

– Det er ingen ting igjen som minner om det tidligere Thon Hotel Stefan som holdt til på denne adressen. Alt er nytt, navnet på hotellet, alle rom, bad, resepsjon, restaurant og personale. Jeg gleder med veldig til å ta fatt på jobben, sier Lars Petter Mathisen, som er hotelldirektør på Thon Hotel Rosenkrantz.

Rettet mot forretningsmarkedet

– Vi har gledet oss lenge til denne åpning, særlig fordi vi her presenterer et hotell som er spesielt rettet mot forretningsmarkedet. Vi har hørt på tilbakemeldinger fra våre gjester og laget en lounge hvor man kan få kveldsmat, et luftig treningsrom med høy kvalitet og moderne teknologi på rommene. sier administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels.

– Jeg er også svært fornøyd med Brasserie Paleo og gleder meg til å bli fast gjest, sier Thorvaldsen smilende.

Brasserie Paleo

«Brasserie Paleo er den helt nye restauranten som er tilknyttet hotellet. Førsteklasses råvarer og godt håndverk vil alltid være utgangspunktet for det som står på menyen. Brasserie Paleo skal være en levende restaurant hvor venner, kolleger og familie samles rundt gastronomiske opplevelser. Interiørarkitekt er MNIL Trond Ramsøskar, og designansvarlig i Olav Thon Gruppen er Sissel Berdal Haga», heter det i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS