Best Western Arena Hotel Malmö
Best Western Arena Hotel Malmö

Best Western med nytt hotell i Malmö

15. mars 2015 åpner Best Western Malmö Arena Hotel med 295 rom. Hotellet ligger i Hyllie, en svært ekspansiv bydel i den sørvestlige delen av Malmö.

Publisert

Best Western Malmö Arena Hotel blir et fullservice-hotell som tilbyr konferanseavdeling for møter og arrangementer, treningsrom og badstue, samt en restaurant og sportsbar.

Beliggenheten gjør hotellet tilgjengelig, både for gjester som ankommer med bil, og for dem som ankommer med tog. Hotellet ligger bare 150 meter fra jernbanestasjonen Malmö Hyllie.

De 295 rommene er delt inn i seks kategorier.

Helt nytt hotell

– Jeg har tidligere erfaring med Best Western Hotels, og gitt utviklingen kjeden har gjennomgått de siste årene, og hva som vil skje i fremtiden, føles det som et godt valg av hotellkjede. Malmös utvikling betyr at vi med Best Western som merkevare vil være i stand til å få mange internasjonale gjester. Det er også utrolig spennende å være med på å åpne et nytt hotell, og jeg tror vår posisjon vil tiltrekke seg mange besøkende, både fritids- og forretningsreisende, sier Nina Ulvinen, daglig leder i Malmö Arena.

Glad for å bli «valgt» igjen

– Vi er svært glade for å ha blitt «valgt» igjen. Malmö er et spennende reisemål med en stor utvikling og det føles veldig bra å kunne tilby et helt nytt hotell med den klart beste beliggenheten i ekspansive Hyllie. sier Johan Kukacka, daglig leder i Best Western Hotels Sverige.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS