Eyvind Hellstrøm Stockholm (3)

Hellstrøm med ny nettside

Eyvind Hellstrøm har lansert en ny nettside, Hellstrom.no. Her finner du massevis av gode råd fra en av Norges absolutt mest kjente og anerkjente kokker.

Publisert

Eyvind Hellstrøm. (Foto: Morten Holt)

Gjennom 27 år på Bagatelle opparbeidet Eyvind Hellstrøm (65) seg et navn her til lands – og også i utlandet, og da spesielt Frankrike. Da bobla sprakk på Bagatelle etter en krangel med eier Christen Sveaas, forsvant han ut av lokalene. Siden har vi blitt kjent med ham fra TV-ruta, i mange forskjellige produksjoner.

Samarbeid med Moestue

I etterkant av Bagatelle-epoken har han også, i samarbeid med Moestue Grape Selection og hans tidligere Bagatelle-ansatte Christopher Moestue, opparbeidet Hellstrøm som en merkevare.

Først kom rødvinen i 2011 (Hellstrøm Bon Vin Rouge), deretter den hvite Chablisen (Hellstrøm Bon Vin Blanc Chablis), før Hellstrøm Aquavit inntok markedet før jul i 2012. I år ventes en helt ny og spennende lansering.

Den kan du lese mye mer om neste magasinet Horeca (nummer 7 2014), som har utgivelse midt i november,

Ferdigmat

Vinteren 2014 lanserte han også en ferdigmatserie.

– Jeg har alltid ment – og vil alltid mene - at ingenting slår den maten du selv lager fra bunnen av. Men for de dagene man ikke har tid eller overskudd til dette, har jeg laget et alternativ til dagens ferdigretter, skriver han på hjemmesiden.

– Vi mener at vi har klart å utvikle et mye bedre produkt enn konkurrentene, og det er vi stolte av, uttaler han.

I tillegg til både drikke og mat, har han også lansert flere andre produkter, som for eksempel glass, grill og panner. I én kokebok er lansert hvert år siden 2000. Nummer 15 er på vei, med jul som tema («Duft av jul»).

Følg også Horecanytt.no/Horeca på Facebook

Folk fortjener bedre

"

Slik ser den nye nettside Hellstrom.no ut.

Under mottoet «Folk fortjener bedre» gir Hellstrøm råd og tips. På forsiden på nettsiden finner du fire bolker, «Mitt liv som kokk», «Gode adresser», «Gode produkter» og «Gode oppskrifter».

Her er hva han skriver på forsiden på den nye nettsiden:

«Det finnes en enkel og felles tanke bak denne hjemmesiden og alt den inneholder. Tanken er basert på de erfaringer jeg selv har gjort meg gjennom de siste 40 årene. Enten det har vært som kokk og restauranteier eller på rydde-besøk på ulike kjøkken land og strand og Norge rundt. Eller som kokebokforfatter eller som programleder på TV. Eller erfaringer jeg har gjort som gjest på tusenvis av restauranter i inn- og utland. Tanken er: Folk fortjener bedre. De fortjener bedre enn når de uforvarende dumper inn på et dårlig spisested, de fortjener bedre enn å sitte med følelsen av å ha betalt mye mer enn det faktisk smakte, de fortjener å lykkes bedre med hverdagsmaten de strever med på sitt eget kjøkken og de fortjener bedre enn å handle dårlige produkter fra middelmådige produsenter. Det er lett å gå seg vill i alle mulighetene. Dette er et ønske om å dele egne erfaringer og også gi noen kvalifiserte råd og tips. Fordi folk fortjener bedre».

Han åpner også for tilbakemeldinger fra leserne på nettsiden.

Les mer på Hellstrom.no

"
Powered by Labrador CMS