Hotel Continental1

Hotel Continental tar sats for nye 100 år

Hotel Continental er Norges eneste medlem i «The Leading Hotels of the World». Gjennom fire generasjoner har én og samme familie eiet og drevet hotellet og hotellets spisesteder, som nå har gjennomgått sin største renovering noensinne, deriblant 66 helt «nye» hotellrom.

Publisert

Hotel Continental. (Foto: Morten Holt)

«I tillegg til nye 1600 kvadratmeter med nye møte- og eventlokaler, har det engelsk interiørarkitekt-firmaet RPW utformet 66 helt nye hotellrom», heter det i en pressemelding fra hotellet.

Renovering i stor stil

Alle bad er revet ut, vegger flyttet, nye møbler fra hele verden er båret inn som gir en total ny opplevelse, som alltid, i klassisk Continental-stil. Continentals signatur er utmerket service og smakfull mat og drikke i utsøkte omgivelser.

«Vi kaller det det The Continental Experience», melder hotellet.

Historien i veggene

Hotel Continental er et landemerke i Oslo sentrum. (Foto: Morten Holt)

Den mer enn 100 år lange historien sitter fremdeles igjen i veggene. Gamle vegger er revet ned, og nye er bygget opp i elegante og tidsriktige rom, som vil fungere perfekt både til «business and pleasure». De elegante lysekronene er hengt tilbake, og funkler som aldri før. Veggene prydes som alltid av både norske og internasjonale kunstnere, og flere nye kunstverk er kjøpt inn», heter det i pressemeldingen.

Saken fortsetter under bildet

Theatercafeen. (Foto: Morten Holt)

Les også: Hotel Continental er kunsthotellet i hovedstaden (publisert 2008)

Du finner også både Hotel Continental og Theatercafeen på Facebook

"
Powered by Labrador CMS