Finalister Årets Matblogger
Finalister Årets Matblogger

Hvem blir Årets matblogger

Hvem vinner prisen «Årets matblogger»? På Mathallens toårsdag, 12. oktober, kåres vinneren av Mathallen og Godt.no sin bloggkonkurranse.

Publisert

Interessen har vært god, og av de over 2000 blogger som har blitt nominert av publikum, har juryen plukket ut fem kandidater som nå gjør seg klare til den storefinalen.

Fem igjen

Av over 2000 nominerte matblogger, er det Hobbykokken, Mat på bordet, En klyoe salt, Kvardagsmat og Trines Matblogg som står igjen som de fem finalistene i kampen om tittelen «Årets matblogger», en pris opprettet av Mathallen og VGs Godt.no. Disse konkurrerer nå om hovedpremien som er en tur for to til finalen i Bocuse d'Or, i Lyon januar 2015.

Frem til kåringen 12. oktober, kan publikum stemme på sine finalistfavoritter, og alle er invitert når vinneren skal avsløres.

Frode Rønne Malmo. (Foto: Morten Holt)

– Vi ønsker alle matglade mennesker velkommen til kåringen i Mathallen søndag. Da stårThea & the Wildpå scenen, alle de besøkende får smake på vinneroppskriften i kategorien årets oppskrift, og vi prøver å sette verdensrekord - med publikums hjelp, forteller daglig leder for Mathallen, Frode Rønne Malmo.

– Et stikkord er sukkerlake, fortsetter han hemmelighetsfullt.

Enormt engasjement

– Det har vært fantastisk å se det store engasjementet rundt prisen, og ikke minst at det koker av kokkeglede og matlyst der ute, sier Frode Rønne Malmo.

Prisen ble opprettet med et ønske om å hedre matbloggere som gir inspirasjon og matglede til det norske folk. De siste månedene har publikum nominert sine favorittblogger, og etter nøye vurderinger har en kompetent fagjury plukket ut de fem finalistene.

– En god matblogger mestrer alt; utsøkte bilder, leverer på originalitet og har nisjeforståelse. Dette er kvaliteter fagjuryen har sett etter når de nå har valgt ut fem finalekandidater, sier Camilla Bjørn, leder i Godt.no.

I tillegg til de fem finalistene, kårer juryen vinnere i seks underkategorier: Beste alternativblogg, beste drikkeblogg, årets fotoblogg, årets juniorblogg, årets bakerblogg og årets bloggoppskrift.

Les juryens begrunnelse for de fem finalistene her

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS