Ronny Gjøse Little Eataly

Italienske fristelser til Oasen i Bergen

Blender har inngått avtale med Sektor-gruppen om etablering av det serveringskonseptet Little Eataly på Oasen kjøpesenter i Fyllingsdalen i Bergen. Little Eataly er et kjøpesenter-tilpasset serveringskonsept som er basert på «storebror» Eataly Ristorante på Aker Brygge.

Publisert

<strong>–</strong> Kjøpesentrene er i ferd med å bli destinasjoner der publikum bruker stadig mer tid, og da stilles også økte krav til serveringskonseptene som tilbys, mener Ronny Gjøse i Blender, som nå åpner Little Eataly på Oasen kjøpesenter i Bergen.

Med Little Eataly ønsker Blender å tilby et differensiert, folkelig og spennende serveringskonsept med deilig enkel italiensk mat til hyggelige priser.

Oasen kjøpesenter i Fyllingsdalen.

Blender eier og drifter også blant annet velkjente konsepter som La Baguette, Café Opus, NOM, Fattigmann, Bistro Brocante, Fru.Hagen, Beach Club og flere unike konsepter på norske flyplasser.

Så potensialet

– Sektor hadde sterkt ønske om at vi skulle etablere oss i Bergen og på Oasen i Fyllingsdalen, et spennende bydelssenter som er betydelig utvidet og oppgradert, da de ønsket et attraktivt, folkelig og differensiert konsept som passet inn i den serveringsportefølje som er på senteret i dag.

– Vi i Blender så raskt potensialet, og vi har inngått en langsiktig leiekontrakt med det for øye å bli det foretrukne serveringssted på senteret, samt bli Fyllingsdalens «bydelsrestaurant», forteller Ronny Gjøse, administrerende direktør i Blender.

Italiensk pizza og fersk pasta

– Little Eataly er et konsept som er tilpasset det nordmenn liker aller best å spise når de skal på restaurant, nemlig italiensk og pizza. På Little Eataly skal man kunne oppleve en bit av Italia uten å reise dit og Little Eataly kan friste med steinovnsbakt pizza, tradisjonelle pastaretter, spennende småretter, sprøe salater og deilig kaffe, sier Gjøse videre.

«På Little Eataly er interiør, farger, stemning og meny satt sammen på en måte som gjør at stedet oppleves som en frodig og koselig kafé på et italiensk gatehjørne. Det legges opp til flott uteservering og mulighet til å holde både søndagsåpent og åpent utover senterets egne åpningstider, samt at det vil være servering av både øl og vin. Arealet som Little Eataly skal disponere er sentralt plassert ved hovedinngangen til det utvidede og nyoppussede kjøpesenteret og forventet åpning er i slutten av november», heter det i en pressemelding.

Handleopplevelse og kjøpesentermarkedet

Vi så raskt potensialet på Oasen kjøpesenter, sier administrerende direktrør for Blender, Ronny Gjøse.

Matinteressen blant nordmenn har vært sterkt økende de siste årene, og det stiller nye krav til serveringsbransjen.

– Kjøpesentermat er ikke lenger ensbetydende med konditorier, fastfood, ferdigmat og enkle konsepter. Sentrene er i ferd med å bli destinasjoner der publikum bruker stadig mer tid, og da stilles også økte krav til serveringskonseptene som tilbys. Kundene forventer variasjon, spennende smaker, unikt og koselig miljø og en opplevd verdi for pengene sine. Blender har en bred og spennende konseptportefølje, og Little Eataly på Oasen er blant annet vårt svar på denne utfordringen, og vi vil med denne etableringen bidra til at Oasen og Sektor har en spennende og balansert serveringsportefølje på senteret, sier en meget fornøyd Gjøse i Blender.

Les også: Nom - nytt serveringskonsept for kjøpesentre

Umoe Restaurants AS

Umoe Restaurants AS er Norges ledende serveringskjede med en årlig omsetning på 4 milliarder kroner og 9000 ansatte fordelt på over 330 restauranter og caféer. Ved hovedkontoret som er lokalisert på Lysaker Torg er vi 105 ansatte inkludert kjedestab og ledelse i de ulike datterselskaper. Selskapets datterselskaper er Peppes Pizza, TGI Fridays, Starbucks, Burger King og Blender AS.

Blender

Blender er Norges ledende restaurantaktør på travle trafikknutepunkter. Selskapet utvikler og drifter spisekonsepter på kjøpesenter og lufthavner, samt en rekke enkeltstående restauranter i Oslo. Blender driver i dag 33 serveringssteder på travle trafikknutepunkt som Oslo S, Bergen lufthavn Flesland, Stavanger lufthavn Sola, Haugesund lufthavn Karmøy, Sandefjord lufthavn Torp, Trondheim lufthavn Værnes, Bodø lufthavn og ankomstenhetene på Oslo lufthavn.Blender driver 46 serveringssteder på kjøpesenter ifra Tromsø i nord til Kristiansand i sør, og konseptporteføljen teller i dag hele 33 serveringskonsepter.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS