Scandic Congress Stavanger
Scandic Congress Stavanger

Lanserer nytt stort konferansehotell

Samme dag som det første gamle Rica-hotellet ble omprofilert til Scandic, lanserer Scandic Hotels et nytt, stort hotell i Stavanger sentrum. Med 350 rom og stort konferansetilbud posisjonerer Scandic seg for den tøffe konkurransen om gjestene i oljebyen. Hotellet skal åpnes allerede i 2016.

Publisert

Før sommeren ble Scandic Stavanger City offisielt åpnet. Nå styrker Scandic tilbudet i oljebyen ytterligere, og lanserer et nytt, stort hotell: Scandic Stavanger Congress.

Les også: Nye Scandic-hotell hver tirsdag

Skal styrke posisjonen

– Som markedsleder er det naturlig for oss å lede utviklingen på de viktigste destinasjonene. Vi skal være offensive og etablere nye hoteller på attraktive destinasjoner der vi ser det er høy etterspørsel blant gjestene. Dette bidrar til at Scandic fortsetter å vokse og vi styrker vår posisjon som Nordens største hotellkjede, sier Frank Fiskers, konsernsjef i Scandic.

Scandic kjøpte tidligere i år Rica-kjeden, og har totalt seks hoteller i Stavanger i dag. Scandic Stavanger Congress blir det syvende og desidert største hotellet med 350 rom, og eventrom med takterrasse og fantastisk utsikt over Vågen. I tillegg til restaurant over to etasjer, bar og gym, vil hotellet ha til sammen 15 møterom – det største på 1000 kvadratmeter.

Mange nye i Stavanger

– Fra å være en by med kronisk mangel på ledige hotellrom, er det nå en rekke nye hoteller under etablering i Stavanger. Byen er i kraftig vekst og som markedsleder er det viktig for Scandic å ha et bredt tilbud av høy kvalitet. Det vil være tøff konkurranse om gjestene, og denne konkurransen ser vi frem til å vinne, sier Svein Arild Steen-Mevold, Scandics administrerende direktør i Norge.

Allerede i 2016 vil Scandic Stavanger Congress ta i mot sine første gjester. Utbygger er Herman Wedels Plass AS, et selskap som eies av Kjell Madland.

Scandic Stavanger Congress

Beliggenhet i Tank Svilandsgate i Stavanger sentrum

Eventrom med takterrasse og utsikt over Vågen

Vil blant annet inneholde 350 rom og suiter, restaurant i to etasjer, bar og gym

Totalt 15 møterom, det største på 1000 kvm

Totalareal på 20.000 kvm

Utbygger er Herman Wedels Plass AS

Åpner i 2016

Pressemelding

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS